HASRET Tekirdağ'da Sahnelendi

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, Halk Ozanı Hasret Gültekin'in hayatını konu alan HASRET isimli türkü müzikali Tekirdağlı sanatseverlerle buluşturdu.YARIM BIRAKILMIŞ HAYATLAR ANISINAŞirin Aktemur'un yazıp yönettiği ve Mert Kılıç'ın sahneye koyduğu müzikal, Çorlu Memduh Şevket Esendal Sahnesi ve Çerkezköy Halk Eğitim Merkezinde sahnelendi. Sanatçı Hasret Gültekin'in hayatının anlatıldığı, eserlerinin seslendirildiği belgesel tadındaki müzikal, seyirciler tarafından ilgi ile izlendi.Oyun sonunda izleyiciler, başarılı performansından dolayı sanatçı Mert Kılıç'ı ayakta alkışladı. Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Bilgi İşlem Dairesi Başkanı R. Alparslan Kurtoğlu, Şirin Aktemur'a anlamlı oyundan dolayı teşekkür ederek çiçek takdim etti.

HASRET Tekirdağ'da Sahnelendi
  • 31 Temmuz 2018, Salı 0:00