solyanreklam
sagreklam

SOKAKLARA YENİ KALDIRIMLAR YAPILIYOR

SOKAKLARA YENİ KALDIRIMLAR YAPILIYOR

SOKAKLARA YENİ KALDIRIMLAR YAPILIYOR
  • 01 Aralık 2015, Salı 0:00

Mudanya Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler Mudanya’nın Demirhane mevki, Güzelyalı Eğitim ve Siteler Mahallelerinde yeni kaldırım yapımı ile bakım ve onarım çalışmalarına devam ediyor.

Mudanya Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler ilçede ihtiyaç duyulan mahalle ve sokaklarda kaldırım çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Mevcut kaldırımların bakım ve onarımı yapılırken, şimdiye kadar hiç kaldırımı olmayan sokaklar da kaldırımlara kavuşturuluyor.
Mudanya’nın yaşanabilir bir kent olması çalışmaların aralıksız olarak devam ettiğini belirten Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, "Mahallerimizde yurttaşlarımızın ulaşımlarının emniyetli bir şekilde sağlanması amacıyla kaldırım çalışmalarımız sürüyor. Göreve geldiğimiz günden beri 50 bin metrekare parke, 14 bin metre büyük ve 11 bin metre küçük bordür taşı döşemesi gerçekleştirdik” dedi. Vatandaşların cadde ve sokaklarda daha güvenli ve daha rahat yürüyebilmelerini sağlamak için bu tür çalışmaların ve işgal denetimlerinin devam edeceğini sözlerine ekleyen Türkyılmaz, ellerinde ki kaynakları etkin ve verimli şekilde kullanarak ellerinden gelenin en iyisini yapmaya özen gösterdiklerini belirtti.

HABERE AİT RESİMLER


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık