solyanreklam
sagreklam

DİNÇSPOR’DAN ANKARA ZAFERİ

DİNÇSPOR’DAN ANKARA ZAFERİ

DİNÇSPOR’DAN ANKARA ZAFERİ
  • 30 Kasım 2015, Pazartesi 0:00

Mudanya Belediyesi Dinç Spor Kulübü Bayan Hentbol Takımı B grubundaki ikinci maçında deplasmanda karşılaştığı Polatlı Belediyespor’u 27-24 mağlup etti.

Türkiye Hentbol Federasyonu Deplasmanlı Bayanlar 2’nci Liginde mücadele eden Mudanya Belediyesi Dinç Spor Bayan Hentbol Takımı ikinci maçından da galibiyet ile ayrıldı. Polatlı Yeni Spor Salonu'nda büyük taraftar topluluğu önünde oynanan müsabakada baştan sonra skor üstünlüğünü elinde tutan Mudanya’nın sultanları karşılaşmayı 27-24 kazandı. Hedefleri doğrultusunda mücadele ederek her maça final havasında çıktıklarını ifade eden Antrenör Ali Karayörük, alınan galibiyet ve iyi oyundan dolayı oyuncularını tebrik etti. Belediye meclis üyeleri ve kulüp yöneticileri Ali Polat ve Servet Usta’nın deplasmanda da kendilerini yalnız bırakmadığını belirten Karayörük, “Bizlere desteklerini esirgemeyen başkanımız Hayri Türkyılmaz ve yöneticilerimize teşekkür ediyoruz. Galibiyetlerimiz devam edecek” diye konuştu.
KIZLARIMI YÜREKTEN KUTLUYORUM
Alınan galibiyet ve iyi oyundan dolayı hentbol takımını ve antrenörleri kutlayan Mudanya Belediyesi ve Dinç Spor Kulübü Başkanı Hayri Türkyılmaz, Mudanya’nın adını futbol dışında diğer branşlarda da duyurmaya devam ettiklerinin altını çizdi. Hentbol takımının bir üst ligi hak ettiğini de sözlerine ekleyen Türkyılmaz, “Kızlarımız yine yüzümüzü güldürdü. Bizlerin ve Mudanyalıların desteği ile bir üst lige çıkacaklardır.  Sezon sonunda birinci lige çıkarak Mudanya’mızı, en iyi şekilde temsil edeceğiz. Mudanya ile sporda da gurur duyacağız” ifadelerini kullandı.

HABERE AİT RESİMLER


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık