MUDANYA’DA ZAFER BAYRAMI’NA ÖZEL “ATATÜRK” TEMALI SERGİ

• 27 Ağustos 2018, Pazartesi 0:00

Mudanya Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü bünyesinde faaliyet gösteren Hobi Sanat Atölyesi kursiyerlerinin “Atatürk” temalı resim sergisi, 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlama etkinlikleri kapsamında izlenime açıldı.

Mudanya Belediyesi’nin 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamaları kapsamında düzenlediği resim sergisi, Mütareke Meydanı İsmet İnönü Parkı’nda izlenime açıldı. Mudanya Belediyesi Hobi Sanat Atölyesi kursiyerlerinin oluşturduğu “Atatürk” temalı resim sergisinin açılışını Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Sevgi Ursavaş, hobi atölyeleri eğitmenleri ile kursiyerler yaptı. Yağlı boya ve karakalem çalışmalarının yanı sıra ahşap yakma tekniği ile hazırlanan resimleri tek tek inceleyen Başkan Türkyılmaz, kursiyerlere başarılar diledi. Sergi kapsamında ayrıca Mudanya Belediyesi tarafından arkeopark olarak açılması planlanan Myrleia Antik Kenti fotoğrafları da izlenime sunuldu. Sergi, 31 Ağustos Cuma gününe kadar ziyaret edilebilecek.