solyanreklam
sagreklam

MUDANYA’DA CAN DOSTLAR İÇİN ÖRNEK İŞBİRLİĞİ

MUDANYA’DA CAN DOSTLAR İÇİN ÖRNEK İŞBİRLİĞİ

MUDANYA’DA CAN DOSTLAR İÇİN ÖRNEK İŞBİRLİĞİ
  • 29 Aralık 2017, Cuma 0:00

Okul bahçelerinde çok sayıda kedi besleyen Zeytinbağı Ortaokulu öğrencilerinin can dostları için yaptığı “yuva” çağrısına, Mudanya Belediyesi yanıt verdi. Belediye atölyesinde üretilen kedi evi okulun bahçesine yerleştirilirken, öğrenciler minik dostları için bulunan yuvanın mutluluğunu yaşadı.

Can dostlara daha huzurlu yaşam alanları yaratmayı hedefleyen Mudanya Belediyesi, kendi atölyesinde ürettiği kedi evlerini, Mudanya’nın dört bir yanına ulaştırmaya devam ediyor. Sahipsiz sokak hayvanlarının yaşam şartlarını iyileştirmek için çalışmalarını hızlandıran Mudanya Belediyesi, ortaokul öğrencileriyle örnek bir işbirliğine imza attı. Tirilye Mahallesi’nde bulunan Zeytinbağı Ortaokulu’nun öğrencileri, Mudanya Belediyesi’nden her gün kendi elleriyle besledikleri kedilerin kışın soğuktan korunmaları için kedi evi talep etti. Mudanya Belediyesi Veterinerlik İşleri Birimi, can dostların mama ve barınma ihtiyacını giderirken, öğrenciler minik dostları için bulunan yuvanın mutluluğunu yaşadı.
BROŞÜR DAĞITTILAR
Mudanya Belediyesi Veterinerlik İşleri Birimi Sorumlusu Veteriner Hekim Şükriye Çelikkollu ve ekibi tarafından, daha sonra öğrencilere, can dostların hakları ve bakımını anlatan broşür dağıtıldı. Hayvan hakları, sahipsiz hayvanların bakımı gibi konularda bilgilendirme yapıldı.

HABERE AİT RESİMLER


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık