solyanreklam
sagreklam

BAŞKAN TÜRKYILMAZ: “BİZ BİRBİRİNİ SEVEN, KOCAMAN BİR AİLEYİZ”

BAŞKAN TÜRKYILMAZ: “BİZ BİRBİRİNİ SEVEN, KOCAMAN BİR AİLEYİZ”

BAŞKAN TÜRKYILMAZ: “BİZ BİRBİRİNİ SEVEN, KOCAMAN BİR AİLEYİZ”
  • 29 Aralık 2017, Cuma 0:00

Türkiye’nin örnek alınan belediyelerinden biri olan Mudanya Belediyesi’nin personeli, yeni yıl yemeğinde bir araya geldi. Belediye çalışanları Başkan Türkyılmaz’a doğum günü sürprizi yaparak çifte mutluluk yaşatırken, Başkan Türkyılmaz, “Biz birbirini seven, kocaman bir aileyiz. Mudanya için gayret ve özveriyle çalışan tüm aile fertlerime teşekkür ediyorum” dedi.

Mudanya Belediyesi personeli yeni yılı hep birlikte karşıladı. Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, Mudanya’ya hizmet noktasında emek veren tüm personelle yeni yıl yemeğinde buluştu. Belediye çalışanları Başkan Türkyılmaz’a doğum günü sürprizi yaparak çifte mutluluk yaşattı. 2017 yılının stresini atmak, 2018 yılı çalışma dönemi öncesi moral depolamak üzere düzenlenen yemeklere Başkan Yardımcıları Akın Poroy, Hakan Karademir, Sevinç Şenşekerci, Erkan Altıntaş ile Bilgi İşlem Müdürlüğü, Mali Hizmetler Müdürlüğü, Destek Hizmetleri Müdürlüğü, İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü, İşletme ve İştirakler Müdürlüğü, Fen İşleri Müdürlüğü, Arşiv Müdürlüğü, İmar ve Şehircilik Müdürlüğü, Araştırma ve Geliştirme Müdürlüğü, Zabıta Müdürlüğü, Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü, Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü, Temizlik İşleri Müdürlüğü, Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü, Özel Kalem Müdürlüğü ve Yazı İşleri Müdürlüğü’ne bağlı birimlerde çalışan personel ve aileleri katıldı. 30 Mart 2014 seçimlerinde yola çıkarken, “Tertemiz başkan, tertemiz belediye, Temiz Mudanya” sözü veren Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, tertemiz çalışanlarının da katkılarıyla Türkiye’nin örnek alınan belediyelerinden biri olduklarını söyledi.
“BU AİLE TERTEMİZ”
Geçmişinde her türlü olumsuzlukla anılan Mudanya Belediyesi’nin tertemiz bir belediyeye dönüştüğünü dile getiren Başkan Türkyılmaz, “Bizlerin görevi, bu hizmetleri yaparken sizlerin alın teriniz olan emeğinizin karşılığını vermek. Hepinizin sevgiyle saygıyla gerektiğinde özveriyle çalıştığınızı çok iyi biliyorum. Söz verdiğimiz her şeyi gerçekleştirdik. Mudanya’da kimse kimsesiz kalmayacak hiçbir yavrumuz Mudanya’da aç kalmayacak dedik. Tüyü bitmemiş yetimin hakkını koruduk. Hepinizin sayesinde yaptık bunu. Elde ettiğimiz başarı hepimizin. Yediğiniz her lokma hepinizin alın teri. Biz sevgi ve saygı dolu bir aileyiz. Bu aile tertemiz bir aile. Hepinizi çok seviyor, daha nice yıllar Mudanyalı hemşerilerim için birlikte üretmeye devam etmeyi diliyorum” diye konuştu. 

HABERE AİT RESİMLER


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık