solyanreklam
sagreklam

MUDANYA’DA BOZULAN YOLLAR ONARILIYOR

MUDANYA’DA BOZULAN YOLLAR ONARILIYOR

MUDANYA’DA BOZULAN YOLLAR ONARILIYOR
  • 12 Mayıs 2017, Cuma 0:00

Mudanya Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, yeni açılan imar yollarında çalışmalarına devam ederken, havaların ısınmasıyla bozulan yollarda da asfalt yama çalışmalarına başladı.

Mudanya Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, yeni açılan imar yollarında parke ve kaldırım tretuvar çalışmalarına devam ederken, kış aylarında zarar gören cadde ve sokaklarda asfalt yama çalışmalarına başladı. Siteler Mahallesi’nde başlayan yama çalışmalarında yaklaşık bin ton asfalt kullanılacak. Bakım onarım, yenileme ve yeni açılan yollarda yapılacak asfalt çalışmalarında toplam 11 bin ton asfalt kullanılacak.
11 BİN TON ASFALT KULLANILACAK
2017 yılı ihaleli işler kapsamında gerçekleştirdikleri ihalelerin ardından kapsamlı bir şekilde yol bakım çalışmalarına başladıklarını ifade eden Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, “Ekiplerimiz çalışmalarına Siteler Mahallesi’nden başladı. İlçemizin tamamında asfaltı zarar gören cadde ve sokaklarda gerekli iyileştirme çalışmalarını yapacağız” dedi. 2017 yılı içerisinde bakım ve onarımın yanı sıra yeni açılan imar yollarında asfalt çalışmalarının da yapılacağını belirten Türkyılmaz, yenileme, bakım onarım ve yeni açılan yollarda toplam 11 bin ton asfalt kullanacaklarını sözlerine ekledi.
ÇALIŞMALAR EŞ ZAMANLI SÜRÜYOR
Kaldırım yapımı, parke taş döşemeden bordür kaplamaya kadar her alanda çalışmalar yapıldığını da belirten Türkyılmaz, “Asfalt çalışmalarına eş zamanlı olarak parke ve kaldırım çalışmalarının da sürdürüyoruz. Siteler, Yalı ve Burgaz Mahallelerimizde kaldırım tretuvar çalışmalarımızı gerçekleştiriyoruz” dedi. Diğer kurumlar ile koordineli olarak çalıştıklarının da altını çizen Türkyılmaz, alt yapıların tamamlanması ile birlikte yollardaki çalışmaların devam edeceğini sözlerine ekledi. 

HABERE AİT RESİMLER


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık