solyanreklam
sagreklam

2016 MALİ YILI RAPORUNA OY BİRLİĞİ İLE ONAY

2016 MALİ YILI RAPORUNA OY BİRLİĞİ İLE ONAY

2016 MALİ YILI RAPORUNA OY BİRLİĞİ İLE ONAY
  • 12 Mayıs 2017, Cuma 0:00

2016 Mali Yılı Kesin Hesap Raporu Mudanya Belediyesi Mayıs Ayı Olağan Meclis Toplantısı’nın 2’inci oturumunda oy birliği ile kabul edilirken Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, yüzde 92’lik bir başarı sağladıklarına vurgu yaptı.

Mudanya Belediyesi Mayıs Ayı Olağan Meclis Toplantısı 2’inci oturumu Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz başkanlığında CHP’den 9, AKP’den 6, MHP’den 2 ve bağımsız 3 üyenin katılımı ile Uğur Mumcu Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi. 2016 Mali Yılı Kesin Hesap Raporu katılan meclis üyelerinin oylarıyla oy birliği ile kabul edilirken, Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz başarılı bir bütçe ortaya çıkardıklarının altını çizdi.
“BAŞARILI BİR YÖNETİM VAR”
2016 Mali Yılı Kesin Hesap Raporu üzerine grup sözcülerinin görüşlerini bildirmesinin ardından konuşan başkan Türkyılmaz, “Bütçesini neredeyse ikiye katlamış bir belediyeyiz. Çokça dillendirilen özel kalem harcamaları 2016 yılında, 2014 yılından 215,140, 11 TL daha az miktardadır. Bunu da vicdanınıza bırakıyorum” dedi. Yüzde 92’lik bir gerçekleşme oranı ile büyük bir başarıyı da ortaya çıkardıklarının altını çizen Türkyılmaz , “Başarısız bir bütçe olsaydık bazı belediyeler gibi çalışanlarımızın maaşını dahi ödeyemezdik. Demek ki başarılı bir yönetim var” dedi.
“YASALAR VE ADALET HERKES İÇİNDİR”
Kimsenin çamur at izi kalsın mantığı ile eleştiri yapmamasını da isteyen Türkyılmaz , “Kimse 10 liralık bir işe 10,01 lira verdi diyemez. Alnımız açık, hesabını veremeyeceğimiz bir kuruş yoktur. Varsa bir suiistimal onları söyleyin. Artık yeter, kimse bir şeyler aramasın. Biz sürekli olarak hizmet vermeye çalışıyoruz. Sizler çeşitli dedikodular yaratarak farklı konularda algı yaratmaya çalışıyorsunuz. Ama göründüğü gibi çalışmalarımızda her şeyin hesabını verebilir bir durumdayız. Açık ve şeffaf bir yönetimle çalışmalarımızı sürdürüyoruz” dedi.  Raporların hazırlanmasında emeği geçen herkese teşekkür eden Türkyılmaz, “Anlaşılan şudur ki, yasalar herkes için, adalet herkes içindir. Ama konuşacağımız zamanlar gelecek. Siyasetin başladığı süreç gelecek. Her şey konuşulacak. Verilen sözler ve yapılan gizli hesaplar ortaya çıkacak” dedi.  

HABERE AİT RESİMLER


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık