solyanreklam
sagreklam

AVRUPA ŞAMPİYONU’NDAN BAŞKAN TÜRKYILMAZ’A ZİYARET

AVRUPA ŞAMPİYONU’NDAN BAŞKAN TÜRKYILMAZ’A ZİYARET

AVRUPA ŞAMPİYONU’NDAN BAŞKAN TÜRKYILMAZ’A ZİYARET
  • 15 Mayıs 2017, Pazartesi 0:00

23 Yaş Altı Avrupa Eskrim Şampiyonası'nda tarihi başarıya imza atarak ülkemiz adına ilk Avrupa Şampiyonluğunu elde eden Melis Sarıçam, Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz’ı makamında ziyaret etti. 

Belarus'un başkenti Minsk'te düzenlenen 23 Yaş Altı Avrupa Eskrim Şampiyonası'nda Kadın Kılıç Milli Takımı ile birlikte altın madalya kazanan 17 yaşındaki Melis Sarıçam, Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz’ı makamında ziyaret etti. Annesi Meltem Açılmış ve Mudanya’da yaşayan babası Murat Sarıçam ile birlikte gerçekleşen ziyarette Melis ile gururlandıklarını belirten Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, “Bir Mudanyalı olarak çok mutlu olduk. Mudanya’yı yöneten kişiler olarak başarılı sporcularımıza elimizden gelen desteği vermeye devam edeceğiz” dedi. 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı etkinliklerinde başarılı sporcuları ödüllendireceklerini belirten Türkyılmaz, başarılı sporcu Melis Sarıçam’ı da etkinliklere davet etti.
HEDEF 2020 TOKYO OLİMPİYATLARI
Elde ettiği başarıdan dolayı çok mutlu olduğunu belirten Melis Sarıçam ise, “94 yıllık eskrim tarihinde ilk Avrupa şampiyonluğunu elde etmek çok güzel ve gurur verici bir şey” dedi. Uzun vadede hedefinin 2020 Tokyo Olimpiyatları olduğunu da ifade eden Sarıçam, “Başta ailem olmak üzere tüm arkadaşlarım ve hocalarımız hep yanımdalar. Hep destek oldular. İnanıyorum ki ülkemiz adına aldığımız başarılar artacaktır” ifadelerini kullandı. Ziyaretten sonra başkan Türkyılmaz, çeşitli hediyeler vererek Melis’i tekrar tebrik etti. 

HABERE AİT RESİMLER


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık