MUDANYA KÖYLERİ HİZMETLE TANIŞTI

• 21 Ocak 2015, Çarşamba 0:00

MUDANYA KÖYLERİ HİZMETLE TANIŞTI
Mudanya Belediyesi köy statüsünden mahalle statüsüne dönüşen yerleşim birimlerinde hummalı bir çalışma başlattı. Fen işleri Müdürlüğü tarafından mahallelerde parke ve tretuvar çalışmaları, yol açma, düzenleme ve asfalt çalışmaları sürdürülürken Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri ise parkları elden geçiriyor. Temizlik İşleri Müdürlüğü bölgede çevre temizliği ve eskiyen çöp konteynerlerini yeniliyor.
 Mudanya Belediyesi’nin hizmet elinin tüm bölgelerin üzerinde olduğunu ve ayrım gözetmeksizin hizmet ürettiklerini belirten, Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, ” Belediye hizmet alanımız ne kadar genişlerse genişlesin, biz belediye olarak tüm bölgelerin sorunlarına ihtiyaçlarına yetişecek güçteyiz ve bu konuda deneyimli ekip ve hizmet aracına sahibiz. Vatandaşlarımızdan gelen taleplere imkanlar ölçüsünde cevap verme gayretindeyiz. Tespit edilen sorunların giderilmesi içinde planlamalar yapılmaktadır” dedi.