solyanreklam
sagreklam

ÇEK, MUDANYA'DA LİSE YAPACAK

ÇEK, MUDANYA'DA LİSE YAPACAK

ÇEK, MUDANYA'DA LİSE YAPACAK
  • 21 Ocak 2015, Çarşamba 0:00

Çağdaş Eğitim Kooperatifi Başkanı Ali Arabacı ile yönetim kurulu üyeleri, kurucuları arasında yer alan Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz’ı ziyaret ederek, Mudanya’da lise yapmak istediklerini dile getirdiler.

Çağdaş Eğitim Kooperatifi (ÇEK) Başkanı Ali Arabacı ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte ÇEK’İn kurucu üyelerinden olan Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz’a nezaket ve destek ziyareti gerçekleştirdi. Gerçekleşen ziyarete Mudanya Belediyesi Meclis Üyesi Erdal Aktuğ ve gazeteci Teoman Alper’de yer aldı. Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz ile aynı duygu ve düşünce içinde olmanın mutluluk verici olduğunu ifade eden ÇEK Başkanı Ali Arabacı, “Cumhuriyet değerlerinin egemen olması ve laik eğitimi sürdürmek amacındayız. Gayemiz bu düşüncemizi Bursa ve ilçelerine daha sonra tüm Türkiye’ye yaymaktır” dedi. Mudanya’ya destek için her türlü projeye katkı koyacaklarının altını çizen Arabacı, kendilerinin de Mudanya Belediyesi’nin bir personeli gibi çalışmaya hazır olduklarını vurguladı.
“LİSE PROJESİ İÇİN ALT KOMİSYON”
Mudanya’da Çağdaş Eğitim Lisesi kurmak gibi bir düşüncelerinin olduğunu dile getiren ÇEK Yönetim Kurulu Üyeleri, bu konuda Türkyılmaz’dan destek istedi. Dershanelerin kapanması ile birlikte bu düşüncelerinin ortaya çıktığını belirten ÇEK yeleri, gerekli lisenin kurulması için çalışmalara başlayacaklarını ifade ettiler. ÇEK Yönetim Kurulu Üyesi Ramazan Altunöz’ün önerisi ile de gerekli çalışmaların yapılması konusunda alt komisyonlar oluşturulacak. 
“PROJE BİRLİKTELİĞİ YAPILACAK”
Mudanya için başta eğitim olmak üzere, tarım, imar ve turizm gibi çalışmalarından bahseden Mudanya Belediye Başkanı ve ÇEK kurucu üyelerinden olan Hayri Türkyılmaz, “Sizlerle düşünce birliği ve gönül bağımız var. Bizlerinde hedefleri var. Mudanya’yı eğitim kenti yapma konusunda çalışmaları devam ettiriyoruz” dedi. Eğitim vadisi projesinden de bahseden Türkyılmaz, “Uzun vadeli bir projemiz. Bu projemizi de hayata geçireceğiz” dedi. ÇEK ile birlikte proje birliği yaparak eğitim ve gençlik alanında çalışmalar yapabileceklerine vurgu yapan Türkyılmaz, “Biz her alanda başarılı olmak zorundayız. Yükümüzün ne kadar ağır olduğunu biliyoruz. Bunun içinde gece gündüz çalışıyoruz” dedi.
Çağdaş Eğitim Kooperatifi’ne olan üyeliğini tazeleyen Türkyılmaz’a ÇEK Başkanı Ali Arabacı çiçek vererek tebrik etti. 

HABERE AİT RESİMLER


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık