solyanreklam
sagreklam

TÜRKYILMAZ, “ÇALIŞACAĞIZ, ÜRETECEĞİZ, KAZANACAĞIZ”

TÜRKYILMAZ, “ÇALIŞACAĞIZ, ÜRETECEĞİZ, KAZANACAĞIZ”

TÜRKYILMAZ, “ÇALIŞACAĞIZ, ÜRETECEĞİZ, KAZANACAĞIZ”
  • 21 Ocak 2015, Çarşamba 0:00

Mudanya Belediyesi, işçi sözleşmesinin ardından, memurlar için de bir yıllık toplu sözleşme imzaladı. Türkyılmaz imza töreninde gelecek yıl Türkiye’nin en iyi sözleşmesini imzalayacaklarını söyledi.

Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz ile TÜM BEL-SEN Genel Başkanı Ömer Salih Erol’un imza altına aldığı toplu sözleşme ile en düşük memur maaşı net 2 bin 800 TL olurken, en yüksek memur maaşı net 4 bin 400 TL olarak belirlendi. Bursa Şube Başkanı Sami Yıldız ve İşyeri Temsilcisi Necmettin Yiğit’inde katılım sağladığı toplu sözleşme töreninde sosyal haklar geçtiğimiz yıl yapılan sözleşmedeki gibi edilecek. Uğur Mumcu Kültür Merkezi’nde gerçekleşen imza töreninde konuşan Tüm Bel – Sen Genel Başkanı Ömer Salih Erol, hak verilmez alınır sözü ile çalışmalarını sürdürdüklerini dile getirdi. Bugünlere emekleri, alın teri ve mücadele ederek geldiklerini ifade eden Erol, “Belediye Başkanımızın emekçilerin yanında olması bizi mutlu etmektedir. Emeğe ve insana olan saygısını takdirle karşılıyoruz. Sözleşmemizin hayırlı olmasını diliyorum” ifadelerini kullandı.
“TÜRKİYE’NİN EN İYİ SÖZLEŞMESİ OLACAK”
İlk sözleşmelerini yasaların gerektirdiği şekilde imzaladıklarının altını çizen Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, “Ancak umuyor ve diliyorum ki, önümüzdeki yıl yapacağımız sözleşmeler Türkiye’nin en iyi sözleşmeleri olacak. Bu size Hayri Türkyılmaz sözüdür” dedi. Çalışmayı, üretmeyi ve hak etmeyi ilke haline getirmek gerektiğini belirten Türkyılmaz, “Her zaman sizin yanınızda olduğumu bilin. Ama önce üreteceğiz, hak edeceğiz ve kazanacağız” dedi. Mudanya’nın hak ettiği değere çalışanları ve halkı ile birlikte ulaşacağını dile getiren Türkyılmaz, imzalanan sözleşmenin hayırlı olmasını diledi.

HABERE AİT RESİMLER


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık