solyanreklam
sagreklam

MUDANYA BELEDİYHESİ HALKIN BELEDİYESİDİR ZEYTİN DALI EKİBİ, KİLOMETRELERCE ALANI TERTEMİZ YAPTI

MUDANYA BELEDİYHESİ HALKIN BELEDİYESİDİR ZEYTİN DALI EKİBİ, KİLOMETRELERCE ALANI TERTEMİZ YAPTI

MUDANYA BELEDİYHESİ HALKIN BELEDİYESİDİR      ZEYTİN DALI EKİBİ, KİLOMETRELERCE ALANI TERTEMİZ YAPTI
  • 14 Temmuz 2016, Perşembe 0:00

Gerçekleştirdiği çalışmalarla Türkiye ve dünyada örnek gösterilen ve övgü almaya devam eden Mudanya Belediyesi Zeytin Dalı ekibi, Mudanya Tirilye arasındaki Büyükşehir Belediyesi’nin yapması gereken kilometrelerce alanı temizledi.

Mudanya Belediyesi’nin örnek projeleri arasında yer alan Zeytin Dalı Projesi çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Temizlik seferberliğini başlatan Zeytin Dalı ekibi, Mudanya ile Tirilye Mahallesi arasında temizlik çalışması gerçekleştirdi. Geçtiğimiz yıl gerçekleştirdikleri çalışmalarla özellikle kırsal alanda köy meydanları, camiler, köy konakları, sağlık ocakları, umumi tuvaleler, misafirhaneler ve muhtarlık binalarında temizlik gerçekleştiren ekipler, yollarda da temizlik çalışmalarına başladı. Büyükşehir Belediyesi sorumluluğunda olmasına karşın bu güne kadar herhangi bir çalışmanın yürütülmediği Mudanya Tirilye yolu arasında yüzlerce çuval çöp toplayan ekipler, vatandaşlarında takdirini bir kez daha kazandı.
“ÇEVREYE KARŞI DUYARLI OLALIM”
Mudanya’nın en uzak mahallesine kadar hizmetlerini götürdüklerini vurgulayan Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, “Mudanya’mızın ihtiyaçları olan hizmetleri Büyükşehir Belediyesi’nin yapması gerektiği halde yapmadığı için daha yaşanılabilir bir Mudanya adına hizmet vermeye devam edeceğiz. Mudanya Belediyesi halkın belediyesidir” dedi. Geçtiğimiz yıl Zeytin Dalı ekibinin başlattığı temizlik çalışmalarının bu yılda özellikle kırsal alanda köşe bucak tüm hızıyla devam edeceğini belirten Türkyılmaz, “Yaz aylarında artan nüfusa doğru orantılı olarak ilçemizde çevre kirliliği de artıyor. Tertemiz bir Mudanya oluşturmak için tüm ekiplerimiz çalışıyor. Vatandaşlarımızdan çevreye karşı duyarlı olmalarını ve yaşadıkları alanları temiz tutmalarını istiyoruz” ifadelerini kullandı.  

HABERE AİT RESİMLER


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık