solyanreklam
sagreklam

MUDANYA BELEDİYESİ SPOR TESİSLERİNİ YENİLİYOR

MUDANYA BELEDİYESİ SPOR TESİSLERİNİ YENİLİYOR

MUDANYA BELEDİYESİ SPOR TESİSLERİNİ YENİLİYOR
  • 15 Temmuz 2016, Cuma 0:00

İlçede spor alanı ihtiyacını karşılamak için çalışmalarını sürdüren Mudanya Belediyesi, yıpranan ve kullanılamayacak hale gelen spor sahalarını da onarıyor. Mudanya Belediyesi ekipleri, çakıl saha olarak bilinen halı sahanın yenileme çalışmalarına başladı.

Mudanya’nın çakıl sahası olarak bilinen halı saha Mudanya Belediyesi tarafından tamamen yenileniyor. Halısından elektrik tesisatlarına kadar yenileme çalışması gerçekleşen saha yenilenen yüzüyle hizmete girecek. Halı saha yanındaki park alanında da yenileme çalışmalarını gerçekleştirecek olan Mudanya Belediyesi, sahanın daha kaliteli şekilde hizmet vermesini sağlayacak. İlçedeki spor kulüplerinin de antrenmanlarını gerçekleştirdiği halı sahanın deformeden dolayı artık kullanılamayacak hale geldiğini belirten Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, “Halkımızın spor yapmasına olanak sağlayan halı sahayı yenileyerek hizmete yeniden sunacağız. Halkımızın ve kulüplerimizin daha iyi şartlarda spor yapabilmesi için saha zemininden elektrik aksamına kadar yenileme ve düzenleme çalışmalarımızı gerçekleştiriyoruz” dedi.  
KÖYLERDE SPOR ALANLARI ARTACAK
Okulların kapanmasıyla birlikte spor alanlarının daha fazla ilgi gördüğünü söyleyen Türkyılmaz, “Çocuklarımızın tatil zamanlarında daha iyi spor yapmalarını sağlamak amacıyla çalışmalarımızı sürdürüyoruz” dedi. Kırsal alanda saha çalışmalarının sürdüğüne de dikkati çeken Türkyılmaz, “Tirilye Mahallesi’nde futbol sahamızı da en kısa süre içerisinde tamamlayacağız ve kulüplerimizin kullanımına sunacağız. Köylerimizde söz verdiğimiz halı saha yapımlarını ve mevcut bulunan halı sahalarımızın bakımlarını da gerçekleştireceğiz” dedi. Spor alanlarının art niyetli kişiler tarafından kötü kullanıldığına da dikkat çeken Türkyılmaz, “Spor alanlarımızda bulunan soyunma odaları, tuvaletler ile teller yakılarak ve yırtılarak kullanılamaz hale getiriliyor. Vatandaşlarımızdan yapılan hizmetlere sahip çıkmalarını istiyoruz” ifadelerini kullandı.

HABERE AİT RESİMLER


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık