solyanreklam
sagreklam

MUDANYA BELEDİYESİ’NİN EĞİTİME DESTEĞİ ARTARAK DEVAM EDİYOR

MUDANYA BELEDİYESİ’NİN EĞİTİME DESTEĞİ ARTARAK DEVAM EDİYOR

MUDANYA BELEDİYESİ’NİN EĞİTİME                           DESTEĞİ ARTARAK DEVAM EDİYOR
  • 23 Eylül 2016, Cuma 0:00

Eğitime yaptığı destekleri arttırarak sürdüren Mudanya Belediyesi Zeytinbağı Ortaokulu’nda okul tuvaletlerini yeniledi. Çalışmaları yerinde inceleyen Belediye Başkanı Türkyılmaz’a okul yönetimi tarafından plaketle teşekkür edildi.

Eğitime verdiği desteği her geçen gün arttırarak sürdüren Mudanya Belediyesi, yeni eğitim öğretim yılı öncesinde Zeytinbağı Ortaokulu’nun tuvaletlerini tamamen yeniledi. Okulu ziyaret ederek gerçekleşen çalışmaları inceleyen Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, eksikliklerin tamamlanacağının müjdesini de verdi. Belediye meclis üyesi Servet Usta’nın da eşlik ettiği okul ziyaretinde Zeytinbağı Ortaokulu Müdürü Tayfun Şahin ve Tirilye Muhtarı Süleyman Alkız, başkan Türkyılmaz’a desteklerinden dolayı okul yönetimi ve öğrenciler adına plaket vererek teşekkür etti.
“SİZİN GİBİ NESİLLERE İHTİYACIMIZ VAR”
Öğrencilere derslerinde başarılı olmalarını dileyen başkan Türkyılmaz, “Atatürk ilke ve devrimleri ile Cumhuriyeti’ne sahip çıkan sizin gibi nesillere ihtiyacımız var” dedi. Öğrencilere okuldaki eksikliklerin giderileceğinin müjdesini de veren Türkyılmaz, “Daha çok şeyler yapacağız. Sizlerin daha iyi şartlarda eğitim alması için elimizden gelen desteği her zaman vereceğiz” dedi. Çeşitli proje ve etkinliklerde yeniden birlikte olacaklarını da belirten Türkyılmaz, okullara verdikleri desteklerin artarak devam edeceğini de sözlerine ekledi.          

HABERE AİT RESİMLER


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık