solyanreklam
sagreklam

VELİ AĞBABA’DAN BAŞKAN TÜRKYILMAZ’A ZİYARET

VELİ AĞBABA’DAN BAŞKAN TÜRKYILMAZ’A ZİYARET

VELİ AĞBABA’DAN BAŞKAN TÜRKYILMAZ’A ZİYARET
  • 23 Eylül 2016, Cuma 0:00

Bir dizi temaslarda bulunmak üzere Bursa’da bulunan Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz’ı ziyaret etti.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Bursa İl Başkanlığı’nın emek hareketlerini yakınlaştırmak, çalışanların sorunlarının çözümünde etkin rol oynaması için kurduğu 'Emek Büroları'nın ilk çalışmasına katılmak üzere Bursa’ya gelen CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz’ı makamında ziyaret etti. Gerçekleşen ziyarette CHP Bursa Milletvekili Nurhayat Altaca Kayışoğlu, CHP İl Başkanı Şadi Özdemir’in yanı sıra Belediye Başkan Yardımcıları Akın Poroy, Erkan Altıntaş, belediye meclis üyesi Hüseyin Esen ve Servet Usta ile CHP Mudanya İlçe Başkanı Ergül Batman,  Kadın Kolları Başkanı Sevtap Esen ile partililer hazır bulundu.
TÜRKYILMAZ, ÇALIŞMALARI AKTARDI
Gerçekleşen ziyaretten dolayı memnuniyetini dile getiren Başkan Türkyılmaz, Ağbaba’ya gerçekleştirdikleri çalışmalar hakkında bilgiler aktardı. 11 Ekim Mütareke kutlamaları çerçevesinde düzenlenecek etkinliklerden ve kırsal alanda yapılan çalışmalardan bahseden Türkyılmaz, Ağbaba’yı 11 Ekim kutlama etkinliklerine davet etti. Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz ve belediye personeline işlerinde kolaylıklar ve başarılar dileyen Ağbaba, Türkyılmaz ile genel siyaset üzerine de sohbet etti. 

HABERE AİT RESİMLER


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık