solyanreklam
sagreklam

MUDANYA BELEDİYESİ’NDEN REKOR İHALE

MUDANYA BELEDİYESİ’NDEN REKOR İHALE

MUDANYA BELEDİYESİ’NDEN REKOR İHALE
  • 21 Nisan 2016, Perşembe 0:00

Mülkiyeti Mudanya Belediyesi’ne ait olan eski Meriç Çay Bahçesi’nin bulunduğu alanın iptal edilen kiralama ihalesi Mudanya Belediyesi başkanlık makamında yeniden gerçekleşti.

Mülkiyeti Mudanya Belediyesi’ne ait olan Halitpaşa Caddesi üzerindeki eski Meriç Çay Bahçesi’nin bulunduğu alanın kiralama ihalesi gerçekleştirildi. 10 yıllığına kiralama ihalesini aylık 57 Bin TL + KDV bedelle İ.C. Güldoğan Kahvehane, Lokanta, Otopark İşletmeciliği, Turizm, Nakliye, Gıda, Tekstil, Emlak, Otomotiv, Altın Sanayi  LTD. ŞTİ. yetkilisi Cüneyt Güldoğan kazandı.
4 firmanın katıldığı ihalenin hayırlı olmasını dileyen Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, “İptal edilen ihalemiz yeniden gerçekleştirildi. Rekor bir bedelle ihalemiz Mudanya’mızın menfaatleri doğrultusunda sonuçlandı” dedi.
ŞEFFAF VE DÜRÜST İHALE
Gerçekleşen ihalelerin şeffaf, dürüst ve açık bir şekilde gerçekleştiğinin de altını çizen Türkyılmaz, “İhalelerimizi kapalı kapılar ardında gerçekleştirmiyoruz. Her şey şeffaf ve açık bir şekilde gerçekleşiyor” dedi.  Mudanya’nın ne kadar değerli olduğunu bir kez daha gördüklerini sözlerine ekleyen Türkyılmaz, “Biz birilerinin değil, Mudanya’mızın ve halkımızın çıkarlarını koruyoruz. İhaleye katılan firmalarımıza gösterdikleri ilgi ve özverilerinden dolayı teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

HABERE AİT RESİMLER


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık