solyanreklam
sagreklam

MUDANYA BELEDİYESİ’NDEN MUHTARLARA SEMİNER

MUDANYA BELEDİYESİ’NDEN MUHTARLARA SEMİNER

MUDANYA BELEDİYESİ’NDEN MUHTARLARA SEMİNER
  • 27 Mayıs 2016, Cuma 0:00

Mudanya Belediyesi’nin düzenlediği organizasyonla ilçede görev yapan muhtarlara, “Liderlik ve Mesleki Aidiyet" konulu seminer verildi.

Mudanya Belediyesi ilçe merkezinde ve kırsal alanda görev yapan muhtarlara yönelik eğitim semineri düzenledi. Siyasal İletişim Uzmanı Ozan Erdem tarafından verilen ve Antalya’da gerçekleştirilen “Liderlik ve Mesleki Aidiyet” konulu seminere Mudanya Belediye Başkan Yardımcısı Akın Poroy, Belediye Meclis üyeleri Mustafa Ay ve Metin Uyanık’ın yanı sıra Muhtarlar Derneği Başkanı Sadettin Tamaç katılım sağladı.  Gerçekleşen seminerin verimli geçtiğini ifade eden muhtarlar, birçok açıdan hem liderlikle ilgili hem de meslekleriyle ilgili farkındalık kazandıklarını ifade ettiler. Dolu geçen seminer programını muhtarlar büyük ilgi ve beğeni ile dinlerken, seminer sonunda katılım sertifikalarını da teslim aldılar.  Birlik ve beraberlik içerisinde muhtarları bir arada görmenin kendisine mutluluk verdiğini ifade eden Erdem, “Bu organizasyonu düzenleyerek, vatandaş odaklı belediyecilik anlayışını gerçekleştiren Belediye Başkanımız Hayri Türkyılmaz’a huzurlarınızda teşekkür ediyorum” dedi. Muhtarlığın öneminden, tarihçesinden, hangi şuur ve düsturla yapılması gerektiğinden bahseden Erdem, halkla ilişkilere ve liderlik vasıflarına kadar birçok konuda muhtarları bilgilendirdi. 
MUHTARLARIMIZA DAHA YAKINIZ
Şeffaf belediyecilik anlayışıyla yürüttükleri hizmetlerde muhtarların düşünceleri ve yönlendirmelerinin kendileri için her zaman değerli olduğunu dile getiren Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, “İlçemizde ki muhtarlarımız yeni kurulan muhtarlar şefliğimiz aracılıyla belediyemizle daha kolay iletişim kuruyorlar. Şefliğimiz muhtarlarımızla sürekli istişare içinde ve daha yakından çalışmalarını yürütüyor” dedi. Aldıkları meclis kararıyla muhtarlara yönelik seminer gerçekleştirdiklerinin altını çizen Türkyılmaz, “Bu tür seminerlerimiz ilçemizin gelişmesi ve sorunların tespiti açısından çok verimli olacaktır. Kısıtlı bütçelerle büyük çalışmalar gerçekleştirdiğimiz bu dönemlerde muhtarlarımızda hizmetlerimizde bizlere daha fazla destek olacaktır” ifadelerini kullandı. 

HABERE AİT RESİMLER


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık