solyanreklam
sagreklam

78 KUŞAĞI MUDANYA’DA HASRET GİDERDİ

78 KUŞAĞI MUDANYA’DA HASRET GİDERDİ

78 KUŞAĞI MUDANYA’DA HASRET GİDERDİ
  • 22 Mayıs 2016, Pazar 0:00

Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, 78 kuşağı olarak adlandırdığı Yıldız Teknik Üniversitesi 1979 yılı mezunu arkadaşlarıyla hasret giderdi.

Her yıl geleneksel olarak bir araya gelen Yıldız Teknik Üniversitesi (YTÜ) 1979 yılı Elektrik, İnşaat ve Makine Mühendisi bölümü mezunları, bu yıl buluşmalarını Mudanya’da gerçekleştirdi. YTÜ Elektrik Mühendisliği mezunu olan Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz’ı makamında ziyaret eden mezunlar Mudanya’da bol bol hasret giderdi. Geçtiğimiz yıllarda Mersin, Çeşme gibi şehirlerde gerçekleşen buluşmayı bu yıl Mudanya’da gerçekleştirdiklerini ifade eden Başkan Hayri Türkyılmaz, “Üniversite arkadaşlarımızla her yıl 19 Mayıs Gençlik Haftası’nda farklı bir şehirde buluşuyoruz. Bu yıl organizasyonumuz Mudanya’da gerçekleşti. Kendilerini Mudanya’da ağırlamaktan büyük mutluluk duydum” dedi.
TİRİLYE VE MUDANYA’YA HAYRAN KALDILAR
Türkyılmaz’ı makamında ziyaret eden ve eski günleri yad eden mezunlar üniversite anılarını da tekrar yaşadılar.  Mezunlar gününü geleneksel olarak devam ettirmek ve üniversitenin geleneksel bir parçası olması konusunda kararlılık sahibi olduklarını söyleyen Başkan Türkyılmaz, önümüzdeki yıl buluşmanın 13-14 Mayıs 2017 tarihlerinde Antalya’da gerçekleştireceklerini söyledi.  Eşleriyle birlikte iki gün boyunca Mudanya’da konaklayan mezunlar hafta sonunu ziyaretlerle geçirdi. Mudanya ve Tirilye gezisi gerçekleştiren mezunlar, Mudanya ve Tirilye’ye hayran kaldıklarını da sözlerine eklediler.  

HABERE AİT RESİMLER


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık