MUDANYA BELEDİYESİ’NDEN KAYMAKOBA’YA YOL HİZMETİ

• 27 Ağustos 2015, Perşembe 0:00

Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, Mudanya’nın en yakın mahallesinden, en uzak mahallesine kadar hizmet götürmenin gururunu yaşadıklarını, Mudanyalı hemşehrilerimize daha yaşanabilir bir kent yaratmak amacıyla gece gündüz demeden çalıştıklarını ifade etti. Başkan Türkyılmaz, Mudanya Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinin Kaymakoba Mahallesi’nde küçük bir patika olan ve mahalle sakinlerinin zorluk yaşadığı yolu hem genişlettiğini, hem de beton parke ile kaplayarak sağlıklı hale getirdiğini ifade etti. Başkan Türkyılmaz, “Kaymakoba Mahalle’mizde yapılan bu çalışma ile, mahalle sakinlerimizin daha temiz ve daha sağlıklı bir ortamda yaşamalarını sağlamış olduk. Mudanyalı hemşehrilerimizin memnuniyeti ve çalışmalarımızı desteklemesi, belediye olarak bizlerin ne kadar doğru hizmetler yattığımızı da ortaya koymuş oluyor” diye konuştu. Mudanya Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, 300 metre uzunluğunda ve 5 metre genişliğinde yapılan yol çalışmasını 1500 metre parke taşı döşeyerek tamamladı. Kaymakoba Mahalle sakinlerinden Yakup Salim ve eşi Ayşe Salim, Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz’ın çalışmalarından ve hizmet anlayışından büyük memnuniyet duyduklarını belirterek, “Mudanya belediyesinden ve Mudanya Belediye Başkanımız Hayri Türkyılmaz’dan Allah razı olsun. Bizleri bu zorluktan kurtardılar. Çok güzel bir çalışma yapılmış, daha önce çamurlar içinde yürüyorduk, ancak bugün belediyemizin çalışmalarıyla parke yolda yürüyoruz. Bundan daha güzel bir şey olamaz. Çok güzel bir hizmet” diyerek, memnuniyetlerini dile getirdiler.