BAŞKAN TÜRKYILMAZ, DİNÇ SPOR’UN MİNİKLERİNE SERTİFİKALARINI VERDİ

• 28 Ağustos 2015, Cuma 0:00

Mudanya Belediyesi Dinç Spor Yaz Spor Okulları’nda futbol ve basketbol branşlarında eğitim alarak yeteneklerini geliştiren 180 sporcu sertifika heyecanı yaşadı. Geleceğin sporcuları olmaya aday genç yetenekler, sertifikalarını Mudanya Belediyesi ve Dinç Spor Kulübü Başkanı Hayri Türkyılmaz’ın elinden aldı. Mudanya’nın birçok mahallesinden toplamda 180 öğrencinin katıldığı yaz spor okulları iki dönemde tamamlandı. İlçe stadyumunda gerçekleşen sertifika töreninde konuşan Mudanya Belediyesi ve Dinç Spor Kulübü Başkanı Hayri Türkyılmaz, “Biz bu ülkenin nasıl kurulduğunu öğrenmek zorundayız, böylece bu minik yavrularımızı geleceğe o duygular ile taşıyalım” dedi. Dünyanın her noktasında barışı ve kardeşliği yaşatmanın insanların elinde olduğuna vurgu yapan Türkyılmaz, “Bu yüzden siz gençlerimize çok işler düşüyor. Geleceğimizi sizler şekillendirecek ve Cumhuriyetimizi sizler yaşatacaksınız” diye konuştu. “GEREKEN ADIMLARI ATACAĞIZ” Yaz Spor Okulları’nın gerçekleşmesinde emeği geçen ve katkı veren herkese teşekkür eden Türkyılmaz, “Çocuklarımız ailelerinden ve öğretmenlerinden aldıkları terbiye ve güven ile geleceğe sahip çıkacaklardır. Daha çok yapacak işimiz var” dedi. Sporda da gereken adımları atacaklarını sözlerine ekleyen Türkyılmaz, “Gençlerimize ve çocuklarımıza sahip çıkalım diye Dinç Spor’u kurduk. Deniz sporlarını da faaliyete geçirdiğimiz zaman Mudanya sporda da istediği yere gelecektir. Önümüzdeki yıllarda daha kalabalık bir katılım ile faaliyetlerimizi gerçekleştireceğiz” ifadelerini kullandı. Gerçekleşen konuşmaların ardından öğrenciler sertifikalarını Başkan Türkyılmaz’ın elinden alarak sertifika sevincini yaşadılar.