solyanreklam
sagreklam

Mudanya Belediyesi

Mudanya Belediyesi
  • 04 Aralık 2014, Perşembe 0:00

MUDANYA TRAVEL TURKEY FUARI'NDA TANITILIYOR

Türkiye'nin turizm alanındaki en önemli buluşmalarından biri olan Travel Turkey İzmir - Turizm Fuar & Konferansı, 4 Aralık Perşembe günü İzmir Uluslararası Fuar Alanı'nda düzenlenen törenle kapılarını 8'nci kez açtı. İzmir Büyükşehir Belediyesi evsahipliğinde, İzmir Fuarcılık Hizmetleri Kültür ve Sanat İşleri Tic. A.Ş. (İZFAŞ), Türkiye Seyahat Acentaları Birliği (TÜRSAB) ve Hannover Fairs Turkey Fuarcılık A.Ş. işbirliğinde organize edilen Travel Turkey İzmir - Turizm Fuar & Konferansı, T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı himayesinde düzenleniyor.
MUDANYA FUAR'DA YERİNİ ALDI
Partner Ülkenin İtalya, Partner İlin Adıyaman olduğu Travel Turkey İzmir, bu yıl da çok sayıda katılımcıya evsahipliği yaparken, kentimiz Mudanya da ilk kez Mudanya Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü'nün organizasyonu ile fuarda yerini aldı. 2015 sezonuna ilişkin bağlantıların kurulacağı Turizm Fuarı, İzmir Uluslararası Fuar Alanı'nın tüm hollerinde birden gerçekleşiyor. 
Mudanya'nın turizm, kültür ve tarım potansiyelinin ön plana çıkarılarak tanıtıldığı fuara,  Azerbaycan, Almanya, Arjantin, Bosna Hersek, Cibuti, Güney Afrika, Fransa, Hırvatistan, İngiltere, İspanya, İran, İtalya, Karadağ, Katar, Kenya, Kuveyt, Macaristan, Nijerya, Slovenya, Suudi Arabistan ve Rusya olmak üzere 21 ülkeden satın alma heyetleri katılıyor.

HABERE AİT RESİMLER


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık