solyanreklam
sagreklam

Dinçspor minik takımını kurdu

Dinçspor minik takımını kurdu

Dinçspor minik takımını kurdu
  • 04 Aralık 2014, Perşembe 0:00

Dinçspor minik takımını kurdu

Geçtiğimiz aylarda Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz’ın talimatıyla kurularak basketbol branşında faaliyetlerine başlayan Mudanya Belediyesi Dinçspor Kulübü, bünyesinde minikler basketbol takımını da kurdu. 
MİNİKLER BASKETBOL KARŞILAŞMALARI 13 ARALIKTA BAŞLIYOR
TKBL 2. Lig’de mücadele eden Dinçspor Kadın Basketbol takımı minikler basketbol takımını bünyesinde oluşturdu. Mudanya’nın Göynüklü Mahallesinde ki M.Zeki Yazıcı ilköğretim Okulu’nda eğitim alan kız öğrencilerden kurulan minikler basketbol takımı ilk karşılaşmasını 13 Aralık’ta yapacak. Dinçspor Kadın Basketbol Takımı menajeri Ulaş Özgür Altıntaş, minikler takımının Mudanya Spor Salonunda antrenörleri Arzu Gürsel ve M.Zeki Yazıcı İlköğretim Okulu Beden Eğitimi Öğretmeni Özlem Bacı yönetiminde antrenmanlarını sürdürdüğünü dile getirdi.
VELİLERİMİZ BİZLERE GÜVENEREK ÇOCUKLARINI EMANET ETTİLER
Mudanya Belediyesi Dinçspor ve Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, Mudanya da sporu daha fazla sevdirmek için çalışacaklarının altını çizdi. Çeşitli etkinlik ve aktivitelerle ilçede gerçekleştirilecek sportif faaliyetler ile gençleri ve özelliklede çocukları spora dahil etmek istediklerini belirten Türkyılmaz, çocukların kötü alışkanlıklar edinmelerini önlenin görevleri arasında yer aldığını dile getirdi. Minik takıma başarılar dileyen Türkyılmaz, öğrenci velilerine de seslenerek, çocuklarının emin ellerde olduklarını bilmesini istedi. 

HABERE AİT RESİMLER


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık