MUDANYA BELEDİYESİ TOP ALANINI TERTEMİZ YAPTI!

• 19 Ağustos 2015, Çarşamba 0:00

Mudanya Belediyesi, yine işbaşındaydı. Mudanya Orman İşletme Şefliği’nin sorumluluğunda olan ve adeta çöplüğe dönüşen Top Alanı Mevkii’ni, Mudanya Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri tertemiz yaptı. Sorumluluk alanında olmamasına rağmen, Mudanyalı hemşehrilerimizin, daha temiz ve daha sağlıklı çevrede yaşamaları amacıyla, gece gündüz demeden büyük bir özveriyle hizmet verdiklerini belirten Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, “Barışın ve Kardeşliğin Başkenti Mudanyamızda yaşayan hemşehrilerimizin, daha mutlu ve daha huzurlu bir ortamda yaşamalarını sağlamak amacıyla, sorumluluk alanımızda olsun yada olmasın, her bölgeye hizmet götürmeye çalışıyoruz. Çünkü amacımız, Mudanyalı hemşehrilerimizin temiz, huzurlu ve yaşanabilir bir kentte yaşamalarını sağlamaktır” diye konuştu. Başkan Türkyılmaz, Top Alanı Mevkii’nin, Orman İşletme Şefliği sorumluluğunda olmasına rağmen, Mudanyalı hemşehrilerimizin temiz ve sağlıklı bir çevrede yaşamalarını sağlamak amacıyla, Mudanya Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekiplerinin bölgeyi büyük bir titizlikle temizlediğini vurguladı.