solyanreklam
sagreklam

BAŞKAN TÜRKYILMAZ: “MAK EKİBİMİZ, HERKESİN YARDIMINA KOŞUYOR!

BAŞKAN TÜRKYILMAZ: “MAK EKİBİMİZ, HERKESİN YARDIMINA KOŞUYOR!

BAŞKAN TÜRKYILMAZ: “MAK EKİBİMİZ, HERKESİN YARDIMINA KOŞUYOR!
  • 20 Ağustos 2015, Perşembe 0:00

Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, Bütün Şehir Yasası ile sahillerde can kurtaran bulundurması ve yüzme parkurlarının oluşturulması gibi önlemlerin alınması konusunda tüm yetkinin Büyükşehir Belediyesi sorumluluğuna geçmesine rağmen, Mudanya Belediyesi Arama Kurtarma (MAK) Ekibi’nin, gerek Büyükşehir Belediyesi ekiplerine, gerekse sahil güvenlik ekiplerine her konuda destek olduğunu vurguladı.

 

Başkan Hayri Türkyılmaz, Mudanyalı hemşehrilerimizin can güvenliğini koruma adına önemli bir görev üstlenen Mudanya Arama Kurtarma (MAK)  Birimi’ne gerekli tüm desteği verdiklerini, MAK ekibinin bu güne kadar yaptığı başarılı çalışmaların örnek teşkil ettiğini söyledi.  Başkan Hayri Türkyılmaz, MAK ekibimizin yaz ayları boyunca sorumlu olduğu sahil şeridinde gün doğumu ve gün batımı arasında önleyici görev yaptığını, Mudanyalı hemşehrilerimizin yardımına koştuğunu vurguladı. Ekip içinde belediye personelinin yanı sıra gönüllü personelin de görev yaptığına dikkati çeken Başkan Hayri TÜRKYILMAZ,  “MAK ekibimiz arama kurtarmayla ilgili tüm bilgi ve donanıma, yeterli belgelere sahiptir. Boğulma olaylarına anında müdahale edebilmek için sürekli olarak devriye görevi icra eden MAK ekibimizin  sorumluluk sahasında bu güne kadar herhangi üzücü bir olay yaşanmamış olması da sevindiricidir. Önemli bir görev üstlenen MAK ekibimize, Mudanya Belediyesi olarak bu güne kadar olduğu gibi, bundan sonra da desteğimiz devam edecektir. Amacımız, Mudanya’mızı daha yaşanabilir bir ilçe yaparken, Mudanyalı hemşehrilerimizin de can güvenliğini en iyi şekilde korumaktır” dedi.  

MAK Ekip Lideri Aykut ŞENER de, “MAK olarak bizler de ilçemiz halkına ve dışarıdan gelen günübirlik piknikçilerin can güvenliğini temin konusunda, bütün imkan ve kabiliyetimizle Belediye Başkanımız Hayri Türkyılmaz’ın talimat ve emirleri doğrultusunda vatandaşlarımızın yardımına koşmaya hazırız. Ayrıca ilçemizde konuşlu bulunan Güney Marmara Grup Komutanlığı bünyesindeki sahil güvenlik ekipleri ve DEGAK 11 Tim Komutanlığı işbirliğiyle ilçemiz sahillerinde görev icra etmekteyiz. İlçemizde sorumlu olduğumuz sahillerde vatandaşlarımızın can emniyeti bizim için çok önemlidir” diye konuştu.

HABERE AİT RESİMLER


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık