solyanreklam
sagreklam

MUDANYA BELEDİYESİ KAR İLE MÜCADELE EDİYOR

MUDANYA BELEDİYESİ KAR İLE MÜCADELE EDİYOR

MUDANYA BELEDİYESİ KAR İLE MÜCADELE EDİYOR
  • 31 Aralık 2015, Perşembe 0:00

Marmara Bölgesi’ni etkisi altına alan soğuk ve kar yağışı Mudanya Belediyesi ekiplerini harekete geçirdi. Tepederbent mevkiinde sabah saatlerine kadar nöbet tutulurken, gündüz ise tuzlama ve kar küreme çalışmaları yapılıyor.

Mudanya’yı etkisi altına alan soğuk hava ve kar yağışı Mudanya Belediyesi ekiplerini harekete geçirdi. Perşembe akşamından itibaren hazır halde bekleyen Mudanya Belediyesi ekipleri karlı havanın gelmesi ile birlikte çalışmalarına başladı. Kırsal alanda mahalle yollarının kapanmaması kar küreme çalışmalarını sürdüren ekipler, tuzlama çalışmalarını da titizlikte gerçekleştiriyor.  Mudanya Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ile Temizlik İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler gün boyunca çalışmalarını aralıksız olarak sürdürüyor. Mudanya’nın birçok mahallesinde ve ara sokaklarda tuzlama ve kar küreme çalışmaları yapılırken, ana caddelerde bulunan yaya kaldırımları da tuzlanıyor.  
MAK TEPEDEDERBENT’TE GECE NÖBETİNDE
Öte yandan Mudanya Belediyesi Arama Kurtarma Ekibi de, yaşanacak olumsuzluklara karşı Tepederbent mevkiinde gece nöbeti tutuyor. Akşam saatlerinden gece saat 03.00 sıralarına kadar nöbet turan MAK ekibi, sürücülere ve yolculara sıcak kahve ikramında da bulundu.  MAK Ekibi ve Mudanya Belediyesi ekipleri, yollarda ki tehlike ve kar yağışı geçene kadar çalışmalarını gece ve gündüz sürdürecek.

HABERE AİT RESİMLER


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık