solyanreklam
sagreklam

DİNÇSPOR’DAN YENİ YIL HEDİYESİ

DİNÇSPOR’DAN YENİ YIL HEDİYESİ

DİNÇSPOR’DAN YENİ YIL HEDİYESİ
  • 30 Aralık 2015, Çarşamba 0:00

Mudanya Belediyesi Dinçspor Kulübü Bayan Hentbol Takımı, erteleme maçında evinde ağırladığı Karatay Lisesi Spor Kulübü ile çetin geçen karşılaşmada 28-28 berabere kaldı.

Türkiye Deplasmanlı Bayanlar Hentbol 2.’Lig’i B grubunda mücadele eden Mudanya Belediyesi Dinçspor Bayan Hentbol Takımı sahasında ağırladığı Karatay Lisesi Spor Kulübü ile berabere kaldı. Hızlı başlayan karşılaşma da Antalya temsilcisi maça üstünlüğünü koydu. Kontrolü elinde tutan ve tempoyu ayarlayan Karatay Lisesi, hücumda da etkili oldu. Sert savunma ve hızlı hücumlarla sayı bulan Karatay Lisesi, ilk devreyi 17-12 önde tamamladı.
DİNÇSPOR’DAN MÜTHİŞ DÖNÜŞ
Ali Naim Şimşek ve Enes Özkanlı hakem ikilisinin yönettiği karşılaşmanın ikinci yarısında Dinçspor müthiş bir geri dönüşe imza attı. İkinci yarıda nefes kesen mücadeleye sahne olan karşılaşmada Antalya temsilcisi son 5 dakikaya kadar disiplini elden bırakmadı.  Karşılaşmanın son 3 dakikası ise adeta nefesleri kesti. Taraftar desteğini de arkasına alan Dinçspor müthiş bir geri dönüşe imza atarak skoru dengeye getirdi. Kaleci Büşra’nın son anlarda yaptığı kurtarışlar ve Emire, Sena ve Ebru’nun golleri ile eşitliği yakaladı. Son dakikada Ebru’nun atamadığı 7 metre atışı ile galibiyeti kaçıran Dinçspor’da Zeynep Erat kırmızı kart ile oyun dışında kaldı.  Antalya temsilcisi Karatay Lisesi Spor Kulübü’nde en çok gol atan isim 11 golle Duygu Şahin olurken, Dinçpsor’dan en çok golü 8 gol ile Emire Sultan Aktaş kaydetti. Dinçpsor bu sonuçla grubunda 6 maç sonunda 3 galibiyet, 2 beraberlik ve 1 yenilgi ile üçüncü sırada bulunuyor.

HABERE AİT RESİMLER


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık