MUDANYA BELEDİYESİ KALDIRIM, BORDÜR VE TRETUVAR ÇALIŞMALARINI HIZ KESMEDEN SÜRDÜRÜYOR

• 09 Temmuz 2015, Perşembe 0:00

Mudanya Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, ilçe genelindeki tüm mahallelerde kaldırım onarımları, bordür ve tretuvar çalışmalarını hızlandırdı. Mudanya Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Eğitim Mahallesi’nde kaldırımları onararak, bordür ve tretuvar çalışmalarını sürdürüyor. Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, Mudanya İlçesi’ndeki mahalle ve sokaklarda yapılan çalışmaların aralıksız olarak devam edeceğini vurgularken, Mudanya Belediyesi olarak her zaman Mudanyalı hemşehrilerimizin rahat ve huzurlu bir ilçede yaşamasını sağlamaya çalıştıklarını söyledi. Başkan Türkyılmaz, ”Barışın ve Kardeşliğin Başkenti Mudanyamızda yaşayan hemşehrilerimizin, daha mutlu ve daha huzurlu bir ortamda yaşamalarını sağlamak amacıyla, gerek mahallelerdeki asfalt, kilitli parke taşı döşüme, bordür ve tretuvar çalışmaları, gerekse spor ve park alanlarının oluşturulması için, ekiplerimiz gece gündüz demeden çalışıyor” diye konuştu.