solyanreklam
sagreklam

Minnetler-Küpeler Arasındaki Yol 1 Günde Açıldı

Manisa Büyükşehir Belediyesi, geçtiğimiz günlerde şiddetli yağışın etkisinde kalan Demirci ilçesine bağlı Küpeler ile Minnetler Mahallelerini birbirine bağlayan yolda onarım ç...

Minnetler-Küpeler Arasındaki Yol 1 Günde Açıldı
  • 05 Ağustos 2018, Pazar 16:57

Manisa Büyükşehir Belediyesi, geçtiğimiz günlerde şiddetli yağışın etkisinde kalan Demirci ilçesine bağlı Küpeler ile Minnetler Mahallelerini birbirine bağlayan yolda onarım çalışması başlattı. Yoğun yağış nedeniyle dağdan düşen molozların kapattığı yol, Büyükşehir Belediyesi ekiplerinin yoğun ve hummalı çalışması sonucu aynı gün içinde yeniden ulaşıma açıldı.

İl genelinde vatandaşların huzuru ve güveni için yoğun bir çalışma içerisinde olan Manisa Büyükşehir Belediyesi, küçük çaplı bir afetle karşı karşıya kalan Demirci’de de doğanın verdiği tahribatın yaralarını sarmaya başladı. Geçtiğimiz günlerde yoğun yağışa maruz kalan ve bu nedenle dağdan düşen molozlar nedeniyle ulaşıma kapanan Minnetler ile Küpeler Mahallelerini birbirine bağlayan yolda hızla çalışma başlatan ekipler, yoğun çaba sonrası, yolu aynı gün içerisinde ulaşıma açtı. Yol Yapım ve Onarım Dairesi Başkanlığı, Fen İşleri Dairesi Başkanlığı ve MASKİ Genel Müdürlüğü ekiplerinin işbirliğiyle gerçekleşen çalışma, vatandaşların da yüzünü güldürdü.

Tıkanan Menfezler Temizleniyor

Çalışmaları yerinde takip eden Manisa Büyükşehir Belediyesi Demirci Muhtarlık İşleri Şube Müdürü Kazım Aysan, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün öncülüğünde vatandaşların mağdur olmamaları için canla başla çalıştıklarını söyledi. Öte yandan Minnetler ile Küpeler Mahallesi’ni birbirine bağlayan yolun tıkanan menfezinde de tamirat yapan Manisa Büyükşehir Belediyesi ekipleri, aynı sorunun bir daha yaşanmaması için çalışma başlattı.

HABERE AİT RESİMLER


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık