MİNİK ÖĞRENCİLER SORDU, BAŞKAN TÜRKYILMAZ YANITLADI

• 13 Şubat 2017, Pazartesi 0:00

Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, proje ödevleri kapsamında belediyeyi ziyaret eden minik öğrencileri makamında ağırladı.  Minik öğrencilerin sorularını içtenlikle yanıtlayan Türkyılmaz, öğrencilere geleceklerini iyi planlamalarını ve ülkelerini sevmeleri konusunda öğütlerde bulundu.

İlçede eğitime ve öğretimin gelişmesine büyük önem veren Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, proje ödevi için kendisini ziyaret eden Hatice İsmail Hakkı Kayan Ortaokulu 5-A sınıfı öğrencileri Elif Naz Varlıbaş, Deniz Demirci ve İrem Geçim’i makamında ağırladı. Sosyal Bilgiler dersinde “Mudanya ve Mudanya’nın sorunları” konulu proje ödevi kapsamında başkan Türkyılmaz’ı ziyaret eden öğrenciler belediyenin sorumluluk alanları, çalışmalarının yanı sıra ilçenin sorunları ve çözümleri hakkında bilgiler aldılar.  Öğrencilerin sordukları soruları yanıtlamaktan dolayı mutluluk duyduğunu dile getiren Türkyılmaz, eğitim ve sağlık başta olmak üzere birçok konuda öncelikleri olduğunu söyledi. Öğrencilerin yaşadıkları kent ile ilçemiz ile yakından ilgilenmelerinden dolayı mutlu olduğunu da sözlerine ekleyen Türkyılmaz, “Onlar geleceğin yöneticileri olacak. Öğrencilerimize eğitim yaşamlarında başarılar dilerken, duyarlılıklarından dolayı kendilerini kutluyorum” dedi.