solyanreklam
sagreklam

DİNÇSPOR’UN SULTANLARI DOLUDİZGİN

DİNÇSPOR’UN SULTANLARI DOLUDİZGİN

DİNÇSPOR’UN SULTANLARI DOLUDİZGİN
  • 11 Şubat 2017, Cumartesi 0:00

Mudanya Belediyesi Dinçspor Bayan Hentbol Takımı, kendi sahasında ağırladığı ligin güçlü ekiplerinden Rize Pazarspor’u 30 -28 yenerek Süper Lig iddiasını sürdürdü.
                       
Türkiye Deplasmanlı Bayanlar 1. Liginde mücadele eden Mudanya Belediyesi Dinçspor Bayan Hentbol Takımı, kendi sahasında ağırladığı Rize temsilcisi Pazarspor’u 30-28 mağlup etti. Mudanya Spor Salonu’nda oynanan karşılaşmayı Mudanya Belediye Başkan Yardımcıları Akın Poroy ve Metin Şen, Dinçspor Kulübü Başkanı Erkan Altıntaş’ın yanı sıra birçok antrenör, kulüp temsilcisi ve Mudanyalı sporseverler takip etti.
İLK YARI DENGEDE GEÇTİ
Tarihi Mudanya Bandosu’nun marşlarıyla destek verdiği karşılaşmaya iki takımda dengede başladı. Karşılıklı ataklar ile goller bulan her iki takım da maçta üstünlüğü yakalamaya çalıştı. Hızlı hücumlarla goller bulan Dinçspor ilk on dakikayı 7-5 önde geçti. Hakem kararlarının tepki çektiği ilk yarıyı Dinçspor Ecem, Marija ve Milica’nın bulduğu goller ile 16-15 önde bitirdi. 
SON BEŞ DAKİKA NEFES KESTİ
Karşılıklı ataklar ve gollerle dengede başlayan ikinci yarıda da her iki takımda oyunun kontrolünü sağlamaya çalıştı. Son 15 dakikaya 2 sayı geride giren Dinçspor alınan mola sonrasında adeta yeniden doğdu. Mola sonrasında maça ağırlığını koyan Dinçspor’un Sultanları taraftar desteğini de arkasına alarak, skorda eşitliği yakaladı. Son beş dakikada kaleci Büşra’nın kurtarışları takımı ve taraftarları ateşlerken, Dinçspor sahadan 30-28 galip ayrıldı.
GALİBİYET TARAFTARLA KUTLANDI
Aldıkları galibiyet ile hedeflerine emin adımlarla ilerlediklerini ifade eden Dinçspor Antrenörü Ali Karayörük, oyuncularını tebrik etti. Oyuncuları ve teknik heyeti kutlayan Dinçspor Kulübü Başkanı Erkan Altıntaş ise alınan galibiyetlerin devam etmesini diledi. Mudanyalı taraftarlara da kendilerini yalnız bırakmadıkları için teşekkür eden Altıntaş, galibiyet sevincini oyuncularıyla paylaştı.

HABERE AİT RESİMLER


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık