solyanreklam
sagreklam

MART AYI MECLİS'İNDE ORTAK ÖNERGE

MART AYI MECLİS'İNDE ORTAK ÖNERGE

MART AYI MECLİS'İNDE ORTAK ÖNERGE
  • 04 Mart 2016, Cuma 0:00

Mudanya Belediyesi Mart Ayı Olağan Meclis Toplantısı CHP’den 11, AKP’den 6, MHP’den 3 üyenin katılımıyla gerçekleştirildi. Tüm partilerin verdiği ortak önerge ile şehit Feyyaz İlhan’ın adı yaşatılacak.

Mudanya Belediyesi Mart Ayı Olağan Meclis Toplantısı, Uğur Mumcu Kültür Merkezi’nde Başkan Hayri Türkyılmaz’ın başkanlığında gerçekleştirildi. 17 gündem maddesinin karara bağlandığı meclis toplantısında, 4 adet önerge görüşüldü. Dört aydır meclis gündemine gelen Çiftçi Malları Koruma Yönetim seçimi ile ilgili madde aday listenin gelmemesi nedeniyle Kaymakamlık Makamına havale edilmesi oy birliği ile kabul edildi. Yeni Mahalle’de bulunan mülkiyeti belediyeye ait Sosyal Tesis Alanı’nın 474,37m2’lik ikinci katı ile 412,64m2’lik gezilebilir teras katının kafeterya olarak beş yıl süreyle ihale çıkartılması oy çokluğu ile kabul edilirken, Bademli Mahallesi’nde ki plan değişikliği talebi mevzuata uygun olmaması nedeniyle oy birliği ile reddedildi.
ŞEHİT FEYYAZ İLHAN’IN ADI YAŞATILACAK
Meclis Gündem maddelerinin görüşülmesinin ardından gündem dışı maddeler karara bağlandı. Üç siyasi partinin ortak olarak verdiği önerge ile Güzelyalı Yalı Mahallesi’nde bulunan parkın adının Ankara’da ki terör saldırısında şehit düşen Muh. Astsubay Feyyaz İlhan’ın verilmesi oy birliği ile kabul edilirken, Türkyılmaz tüm meclis üyelerine gösterilen hassasiyet için teşekkür etti. Şehit haberinden sonra şehit ailesinde ellerinden gelen tüm desteği vermeye çalıştıklarını ifade eden Türkyılmaz , “Ne kadar acılarını paylaşsak da ateş düştüğü yeri kadar. Bir nebze olsun acılarını hafifletebildiysek ne mutlu bizlere. Ailenin isteği doğrultusunda evlerine yakın bir parka şehidimizin isminin verilmesini istediler, bizde bugün aldığımız bu karar ile şehidimizin adını yaşatacağız. Bu konuda önerge vererek hassasiyet gösteren tüm meclis üyelerime teşekkür ediyorum” dedi.
 Yeni Mahalle’de mescit kurulması ile ilgili önerge ise gerekli araştırmaların yapılması amacıyla Plan Bütçe ile İmar Komisyonları’na havale edildi.     

HABERE AİT RESİMLER


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık