Manisa Büyükşehir Belediyespor’un İlk Hazırlık Maçında Rakibi Fatsa Belediyespor

Yeni sezon hazırlıklarını 16 Temmuz tarihinden bu yana Afyon’da sürdüren Manisa Büyükşehir Belediyespor ilk hazırlık maçında yarın akşam saat 18.00’de TFF 3. Lig&r...

• 29 Temmuz 2018, Pazar 18:07
29.07.2018 15:07

Yeni sezon hazırlıklarını 16 Temmuz tarihinden bu yana Afyon’da sürdüren Manisa Büyükşehir Belediyespor ilk hazırlık maçında yarın akşam saat 18.00’de TFF 3. Lig’de mücadele veren Fatsa Belediyespor’la karşı karşıya gelecek.

Afyon’da 16 Temmuz tarihinden itibaren günde çift antrenmanla yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Manisa Büyükşehir Belediyespor ilk hazırlık maçında 30 Temmuz Pazartesi günü (yarın) saat 18.00’de Fatsa Belediyespor ile karşılaşacak. Salı sabahı yapacağı antrenmanın ardından izne çıkacak olan yeşil beyazlılar, 3 Ağustos Cuma günü yine Afyon’a dönerek 2’inci etap kamp çalışmalarına kaldığı yerden yeniden başlayacak.