solyanreklam
sagreklam

Maldan'a Yeni Sondaj

MASKİ Genel Müdürlüğü, Yunusemre ilçesine bağlı Maldan Mahallesi'ndeki su sıkıntısını çözüme kavuşturmak amacıyla başlattığı yeni sondaj çalışmasının delgi işlemlerini tam...

Maldan'a Yeni Sondaj
  • 26 Ağustos 2018, Pazar 18:30

MASKİ Genel Müdürlüğü, Yunusemre ilçesine bağlı Maldan Mahallesi'ndeki su sıkıntısını çözüme kavuşturmak amacıyla başlattığı yeni sondaj çalışmasının delgi işlemlerini tamamladı.

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, sondaj çalışmalarıyla mahalleleri yeterli ve kesintisiz içme suyuna kavuşturmaya devam ediyor. Bu kapsamda MASKİ, Yunusemre ilçesine bağlı Maldan Mahallesi'nde yaşanan su sıkıntısını çözüme kavuşturmak amacıyla başlattığı sondaj çalışmasının delgi işlemlerini bitirdi. İçme Suyu Dairesi Başkanlığı bünyesinde açılan yeni sondaj kuyusundaki suyun analizinin yapılmasının ardından bağlantısı gerçekleştirilerek mahalle sakinlerine kesintisiz içme suyu sağlanacak.

“MASKİ, sorunlara anında müdahale ediyor”

Maldan Mahalle Muhtarı Ramazan Şeker, mahalledeki sondajın artık yetersiz gelmeye başladığını söyleyerek, “Mahallemizde ikinci bir sondaja ihtiyaç duyuldu. MASKİ'den sondaj talebinde bulunduk. MASKİ yetkilileri sorunumuza anında müdahale ederek hemen çalışmalara başladılar. İnşallah umduğumuz gibi çalışma güzel sonuç verir ve mahallemiz yeterli suya kavuşur. MASKİ’nin bütün hizmetlerinden çok memnun kalıyoruz. Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün ve MASKİ Genel Müdürümüz Yaşar Coşkun’dan Allah razı olsun, onlara mahallem ve şahsım adına çok teşekkür ederim” diye konuştu.

HABERE AİT RESİMLER


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık