solyanreklam
sagreklam

Manisa Büyükşehir Belediyespor'lu Futbolcular Laktat Testinden Geçti

Manisa’da yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Manisa Büyükşehir Belediyespor bu sabah laktat testinden geçerken, testler sonrasında futbolculara bireysel antrenman progra...

Manisa Büyükşehir Belediyespor'lu Futbolcular Laktat Testinden Geçti
  • 25 Ağustos 2018, Cumartesi 19:15

Manisa’da yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Manisa Büyükşehir Belediyespor bu sabah laktat testinden geçerken, testler sonrasında futbolculara bireysel antrenman programı uygulanacak. Bu sabah laktat testinden geçen Manisa Büyükşehir Belediyespor’da hazırlıklar akşam saat 18.30’da yapılacak antrenmanla devam edecek.

Afyon kampını tamamladıktan sonra Manisa’da yeni sezon hazırlıklarına tempoyu düşürmeden devam eden Manisa Büyükşehir Belediyespor’lu futbolcular bu sabah iki grup halinde laktat testinden geçtiler. Saat 08.00’de başlayan laktat testine oyuncular 2 grup halinde katıldılar. Teknik Direktör Levent Devrim ve teknik heyet gözetiminde yapılan laktat testinin sonuçlarına göre futbolculara bireysel antrenman programı uygulatılacak. Bu sabah laktat testinden geçen Manisa Büyükşehir Belediyespor’da hazırlıklar akşam saat 18.30’da yapılacak antrenmanla devam edecek.


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık