solyanreklam
sagreklam

Kırsal'da Yollar Açılıyor, Vatandaşlar Rahatlıyor

Kırsal'da Yollar Açılıyor, Vatandaşlar Rahatlıyor

Kırsal'da Yollar Açılıyor, Vatandaşlar Rahatlıyor
  • 05 Nisan 2018, Perşembe 0:00

Mersin Büyükehir Belediyesi,  krsal alanda ulamda yaanan skntlar asgariye indirmek ve vatandalarn ulamn rahatlatmak için yol geniletme çalmalarna devam ediyor.

Mersin Büyükehir Belediyesi Yol Yapm Bakm ve Onarm Dairesi Bakanl Krsala Hizmetler ube Müdürlüü’ne bal ekipler, youn geçen karla mücadele çalmalarnn sona ermesinin hemen ardndan yol geniletme çalmalarna balad.

Ekipler, yol geniletme çalmalar kapsamnda Mezitli ve Erdemli ilçelerine bal Dou Sandal ve Takanl mahallelerini birbirine balayan yolu genileterek, asfalt sezonuna hazr hale getirdi. Oldukça dar ve bozuk olduu için kaza riskinin yüksek olduu 4 bin 500 metrelik yolda geniletme çalmalarn tamamlayan ekipler yolu 7 bin 300 metre geniliine ulatrarak 1.kat sathi asfalt kaplamaya hazr hale getirdi.

Yollar asfalt sezonuna hazr

Yol medeniyettir ilkesinden hareketle bata ehir merkezi olmak üzere tüm ilçelerde eksikliklerini gidermek adna her yere eit hizmet götürmeye devam eden Mersin Büyükehir Belediyesi ulamda önemli hizmetlere imza atmaya devam ediyor.

Mersin yollarn güvenli ve konforlu ulama kavuturma gayesi ile ekipleri seferber ederek, çalmalar aralksz sürdüren Büyükehir ekipleri yine Erdemli ve Mezitli ilçelerini birbirine balayan, Kocayer ve ahna mahalleleri arasnda 5700 metrelik yolu genileterek asfalta hazr duruma getirdi.

Zeybekler ve Fndkpnar mahalleleri arasndaki 1500 metrelik yolun, dar olmas ve bu güzergâh kullanan köylülerin zorluklar yaamas nedeniyle duruma el atan Büyükehir Belediyesi ekipleri yolu genileterek, güvenli bir yol a oluturdu. Alt yap sistemlerini de güçlendiren ekipler çalmalar sonucunda, bölge vatandalarn geni ve rahat bir yol güzergâhna kavuturdu.


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık