solyanreklam
sagreklam

Büyükşehir'in Projeleri Başkent Üniversitesi'nin Dikkatini Çekti

Büyükşehir'in Projeleri Başkent Üniversitesi'nin Dikkatini Çekti

Büyükşehir'in Projeleri Başkent Üniversitesi'nin Dikkatini Çekti
  • 05 Nisan 2018, Perşembe 0:00

Bakent Üniversitesi Salk Bilimleri Fakültesi Sosyal Hizmet Bölüm Bakan Prof. Dr. Il Bulut, Büyükehir Belediyesi’nin sosyal hizmet anlamnda hayata geçirdii projelerinden dolay Mersin Büyükehir Belediye Bakan Burhanettin Kocamaz’ ziyaret etti.

Mersin Büyükehir Belediyesi tarafndan son dört ylda hayata geçirilen sosyal hizmet projelerini incelemek amacyla Mersin’e gelen Bakent Üniversitesi Salk Bilimleri Fakültesi Sosyal Hizmet Bölüm Bakan Prof. Dr. Il Bulut, Büyükehir Belediyesi’nin sosyal sorumluluk projelerinin, sosyal hizmet uzman aday örencilerine örnek olmas ve örencilerinin pratik yaparak deneyim kazanmalarn istedii için Büyükehir Belediye Bakan Burhanettin Kocamaz’a bir ziyaret gerçekletirdi.

Yaklak bir saat süren ziyaret esnasnda Mersin Büyükehir Belediyesi’nin son 4 ylda hayata geçirdii sosyal sorumluluk projelerini inceleme frsat bulan Sosyal Hizmet Bölüm Bakan Prof. Dr. Bulut, Büyükehir Belediyesi’nin proje ve çalmalarndan çok etkilendiklerini belirtirken, ayrca Büyükehir Belediyesi’nin sosyal hizmet sunumlarnda yakalam olduu çk da hayranlkla takip ettiklerini ifade etti.

Büyükehir Belediyesi’nin kat ettii gelimeler nedeniyle, Bakent Üniversitesi’nde Sosyal Hizmet Uzmanl eitimi gören 3 ve 4. snf örencilerinin grup, vaka ve toplum organizasyonu çalmas derslerine yönelik pratiklerini Mersin’ de kazanmalarn isteyen Sosyal Hizmet Bölüm Bakan Prof. Dr. Bulut, örencilerinin Büyükehir Belediyesi bünyesinde staj yapmalarn talep etti.

Staj talebi üzerine konuan Bakan Kocamaz eitime, geliime, yenilie ve paylama her zaman açk olduklarn belirterek, göreve geldikleri günden bu yana yüksekörenim örencilerine verdiklerini söyledi. Bakan Kocamaz, Bakent Üniversitesi gibi sosyal hizmet bölümünde baarl eitim sunumu yapan bir üniversite ile çalmaktan büyük mutluluk duyacaklarn belirtti. Sosyal hizmet alannda yetien gençlerin de Büyükehir Belediyesi’nin sosyal hizmet uzmanlarnn kurumsal bilgilerinden mesleki anlamda büyük fayda görebileceklerini ifade etti.

Bakent Üniversitesi’nden 15 gencin Büyükehir Belediyesi bünyesinde staj yapabileceini söyleyen Bakan Kocamaz, gelecek sosyal hizmet örenci ekibinin barnma ve yeme, içme ihtiyaçlarn da karlayacaklarn söyleyerek, bu konuyla alakal önümüzdeki günlerde sürdürülebilirlik adna karlkl bir protokol çalmasnn da yaplacan ifade etti.

HABERE AİT RESİMLER


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık