Başkan Kocamaz?dan Ankara Çıkarması

• 04 Nisan 2018, Çarşamba 0:00

Babu Trke Kabri Banda Anld

Mersin Bykehir Belediye Bakan Burhanettin Kocamaz, vefatnn 21?inci yl dnmnde lkc Hareket?in merhum Babu?u Alparslan Trke?i kabri banda and.

Onbinler Ankara?ya akt

lkc Hareket?in merhum Babu?u Alparslan Trke, vefatnn 21?inci ylnda kabri banda dzenlenen anma treni ile anld.

Anma Treni?ne Milliyeti Hareket Partisi Genel Bakan Devlet Baheli ve kurmaylar, lk Ocaklar ve parti tekilatlar ile lkc harekete gnl vermi on binlerce vatanda katld.

Mersin Bykehir Belediye Bakan Burhanettin Kocamaz da merhum Babu Trke?i anmak iin Ankara?ya akan on binlerin arasnda yerini ald. Bakan Kocamaz, Babu Trke?in kabri banda dua ettikten sonra okutulan Kur?an- Kerin Tilaveti ve ardndan edilen duaya el at. Bakan Kocamaz, anma treninin ardndan MHP Lideri Devlet Baheli?nin gnn nemine binaen yapt konumay dinlerken, vatandalarla hatra fotoraf ektirdikten sonra alandan ayrld.

Yeni MYK?ya ?Hayrl Olsun? Ziyareti

Bykehir Belediye Bakan Burhanettin Kocamaz, Milliyeti Hareket Partisi Genel Bakan Devlet Baheli?nin Grup Toplants?na katld. Grup toplantsnda nemli mesajlar veren MHP Lideri Baheli?yi dinleyen Bakan Kocamaz, toplant sonrasnda Genel Bakan Devlet Baheli ile yapt grmede hayrl olsun dileklerini iletti. Daha sonra MHP Mersin Milletvekilleri Oktay ztrk ve Baki imek?i Trkiye Byk Millet Meclisi?nde ziyaret eden Bakan Kocamaz, 18 Mart?ta gerekleen byk kurultay sonras yeni Merkez Yrtme Kurulu?nda greve balayan idarecileri ziyaret ederek hayrl olsun dileklerini iletti.

MHP Genel Merkezi?nde Genel Sekreter smet Bykataman, Genel Bakan Yardmclar Deniz Depboylu, Sefer Aycan, Mustafa Kalayc, Kamil Aydn, Mevlt Karakaya, Semih Yaln, Feti Yldz, Celal Adan, Yaar Yldrm, Sadir Durmaz ve Genel Sekreter Yardmcs Fatih etinkaya?y ziyaret ederek hayrl olsun dileklerini iletirken, ziyaret ansna Tarsus?ta mze haline getirilen ve anakkale Zaferi?ne imzasn atan Nusrat Mayn Gemisi?nin maketini hediye etti.