solyanreklam
sagreklam

KİMSE KİMSESİZ KALMAYACAK HİÇBİR ÇOCUK YATAĞINA AÇ GİRMEYECEK

KİMSE KİMSESİZ KALMAYACAK HİÇBİR ÇOCUK YATAĞINA AÇ GİRMEYECEK

KİMSE KİMSESİZ KALMAYACAK HİÇBİR ÇOCUK YATAĞINA AÇ GİRMEYECEK
  • 29 Haziran 2016, Çarşamba 0:00

Mudanya Belediyesi sosyal belediyecilik alanında gerçekleştirdiği hizmetleriyle ihtiyaç sahibi ailelere kıyafet yardımı yaparak, bayram öncesi yüzleri güldürüyor.

Sosyal Belediyecilik alanında gerçekleştirdiği projeleriyle büyük takdir ve beğeni toplayan Mudanya Belediyesi, Ramazan Bayramı öncesinde de çalışmalarına büyük hızla devam ediyor. Ramazan Ayı’nda erzak yardımlarını gerçekleştiren Mudanya Belediyesi, Ramazan Bayramı öncesinde de kıyafet yardımlarını sürdürüyor.  Çocukların bayram sevincine katkıda bulunmak istediklerini belirten Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, Halk Market ve Zeytin Dalı ekibiyle yürütülen çalışmalar ile ihtiyaç sahibi ailelere ellerinden gelen yardımı yaptıklarını söyledi. Tespit edilen ve kendilerine gelen taleplerin değerlendirilerek yapılan tespitler sonucu yardımların gerçekleştiğini belirten Türkyılmaz, “Mudanyalı vatandaşlarımızın da katkı sağladığı yardım faaliyetlerimiz bayramla sınırlı kalmayıp yıl boyunca devam edecektir” dedi.
HİÇ BİR ÇOCUK YATAĞINA AÇ GİRMİYOR
Hayata geçirdikleri Zeytin Dalı ve Uğur Böceği projeleriyle birlikte Mudanya’da sosyal belediyecilik alanında ki hizmetlere farklı bir boyut kazandırdıklarını yineleyen Türkyılmaz, “Bu zamana kadar birçok alanda yardım çalışmalarımızı gerçekleştirdik. Ancak kimseyi mağdur etmeme açısından bu çalışmalarımızın reklamını yapmadık” dedi.  Ramazan Ayı’nın başında ihtiyaç sahibi ailelere erzak yardımlarının ulaştırıldığını belirten Türkyılmaz, “Kurduğumuz iftar çadırlarımızla Ramazan Ayı boyunca Mudanya ve Güzelyalı’da her gün bini aşkın kişiye yemek dağıtımı gerçekleştirdik. Şimdi de Ramazan Bayramı öncesinde kıyafet yardımıyla özellikle çocuklarımızın yüzlerini güldürüyoruz” dedi.  Çalışmalarda görev alan personeline ve desteklerini esirgemeyen hayırsever vatandaşlara teşekkür eden Türkyılmaz, söz verdikleri gibi kimsenin kimsesiz kalmadığını, hiçbir çocuğun yatağa aç girmediğini ve kendilerine gelen taleplerin de geri dönmediğini sözlerine ekledi.

 

HABERE AİT RESİMLER


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık