solyanreklam
sagreklam

BÜYÜKŞEHİR SEYREDİYOR, MUDANYA BELEDİYESİ ONARIYOR

BÜYÜKŞEHİR SEYREDİYOR, MUDANYA BELEDİYESİ ONARIYOR

BÜYÜKŞEHİR SEYREDİYOR, MUDANYA BELEDİYESİ ONARIYOR
  • 29 Haziran 2016, Çarşamba 0:00

Göynüklü Mahallesi’ni Güzelyalı Mahallesi’ne bağlayan ve Büyükşehir Belediyesi’nce bir yıldır asfalt yapılamayan 3,5 km’lik yolda Mudanya Belediyesi ekipleri düzenleme çalışması gerçekleştirdi.

Yaklaşık bir yıl önce BUSKİ tarafından açılan ve alt yapı çalışmaları tamamlanan yol bakımsızlık ve asfalt yapılmaması nedeniyle adeta köstebek yuvasına döndü. Göynüklü Mahallesi sakinlerinden gelen yoğun şikayetleri dikkate alan Mudanya Belediyesi Fen İşleri ekipleri de bayram öncesinde söz konusu yolda düzenleme çalışmaları gerçekleştirdi. 3,5 km’lik yolu bir yıldır asfaltlamayan Büyükşehir Belediyesi’nin sorumluluk sahası içerisinde yer alan yolda çukurları kapatan Mudanya Belediyesi ekipleri, grayder ve silindir araçlarıyla sürücülerin rahat gidebilmesi için geçicide olsa yolu düzenledi.
YOL ASFALT BEKLİYOR
Açılan yolun bir yıldır asfaltlanmadığını ve yolda çukurların oluştuğunu ifade eden Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, “Büyükşehir Belediyesi’nin sorumluluk sahası içerisinde yer alan yolda ekiplerimiz,  gelen yoğun şikayetleri değerlendirerek geçici de olsa çözüm üretmiştir” dedi. Söz konusu yolun Büyükşehir Belediyesi tarafından asfaltlanmayı beklediğini sözlerine ekleyen Türkyılmaz, “Mahalle sakinlerimizin şikayetlerini dikkate alarak çalışmayı gerçekleştiren birim ve personelime teşekkür ediyorum. Bursa Büyükşehir Belediyesi’ni de ilçemizdeki görevlerini yapmaya davet ediyorum” dedi.

 

HABERE AİT RESİMLER


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık