solyanreklam
sagreklam

Kent Estetiği Personellerine Eğitim

Manisa Büyükşehir Belediyesi Sağlık İşleri Dairesi Başkanlığı tarafından Kent Estetiği Dairesi Başkanlığı Park ve Bahçe Şube Müdürlüğünün Yunusemre ve Şehzadeler ilçesinde çal...

Kent Estetiği Personellerine Eğitim
  • 13 Ağustos 2018, Pazartesi 18:43

Manisa Büyükşehir Belediyesi Sağlık İşleri Dairesi Başkanlığı tarafından Kent Estetiği Dairesi Başkanlığı Park ve Bahçe Şube Müdürlüğünün Yunusemre ve Şehzadeler ilçesinde çalışan personellerine yönelik Temel İş Sağlığı ve Güvenliği Eğitimi verildi. Seminerin sonunda konuşan Büyükşehir Belediyesi Sağlık İşleri Dairesi Başkanı Talip Akbaş, “Vatandaşa hizmet noktasında sizlerin görevlerinizle ilgili daha iyi bilgilenmeniz açısından bu eğitimler büyük önem arz ediyor. Manisa Büyükşehir Belediyesi’ni en iyi şekilde temsil etmek bizlerin asıl görevidir” dedi.

Manisa Büyükşehir Belediyesi Sağlık İşleri Dairesi Başkanlığı tarafından Kent Estetiği Dairesi Başkanlığı Park ve Bahçe Şube Müdürlüğünün Yunusemre ve Şehzadeler ilçesinde çalışan personellerine yönelik Temel İş Sağlığı ve Güvenliği Eğitimi verildi. İkiz Kuleler Oda ve Dernekler Binası Konferans Salonu’nda yapılan eğitim seminere, Manisa Büyükşehir Belediyesi Sağlık İşleri Dairesi Başkanı Talip Akbaş,  İş Sağlığı ve Güvenliği Şube Müdürü Fulden Özdemir katıldı. Eğitimde personellere, C Sınıfı İş Güvenliği Uzmanı Hilal Kutluyer ve İş Yeri Hekimi Dr. Tülay Lağarlı tarafından iş yerinde karşılaşabilecekleri riskler anlatılarak bu konuda almaları gereken tedbirler anlatıldı. Seminerin sonunda, İş Sağlığı ve Güvenliğinin önemine değinen ve en önemli değerin insan olduğunu vurgulayan Büyükşehir Belediyesi Sağlık İşleri Dairesi Başkanı Talip Akbaş, “Vatandaşa hizmet noktasında sizlerin görevlerinizle ilgili daha iyi bilgilenmeniz açısından bu eğitimler büyük önem arz ediyor. Manisa Büyükşehir Belediyesi’ni en iyi şekilde temsil etmek bizlerin asıl görevidir” dedi.   

HABERE AİT RESİMLER


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık