Aşırı Yağışlarda Bozulmuştu İlk Günkü Gibi Oldu

Manisa Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım ve Onarım Dairesi Başkanlığı ekipleri, aşırı yağışlar nedeniyle bozulmalar meydana gelen Gölmarmara ilçesine bağlı Taşkuyucak Mahallesi&...

Aşırı Yağışlarda Bozulmuştu İlk Günkü Gibi Oldu
  • 13 Ağustos 2018, Pazartesi 19:12

Manisa Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım ve Onarım Dairesi Başkanlığı ekipleri, aşırı yağışlar nedeniyle bozulmalar meydana gelen Gölmarmara ilçesine bağlı Taşkuyucak Mahallesi’nin yolunu yeniledi.

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Gölmarmara ilçesine bağlı Taşkuyucak Mahallesi’nde aşırı yağışlar nedeniyle bozulan yolda düzenleme çalışması başlattı. Geçtiğimiz günlerde yaşanan aşırı yağışların ardından hızla ilçede ihtiyaç duyulan noktalarda düzenleme ve onarım çalışması başlatan Manisa Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım ve Onarım Dairesi Başkanlığı ekipleri, Taşkuyucak Mahallesi’nin bozulan yolunu ilk günkü haline getirdi. Çalışmadan memnuniyet duyan vatandaşlar, Manisa Büyükşehir Belediyesine ve Başkan Cengiz Ergün’e teşekkür etti.