solyanreklam
sagreklam

Büyükşehir Belediyespor'un Dağcıları, Dr. Bedri Bilge Eğitim Kampına Katıldı

Manisa Telsiz Radyo Amatörleri Arama Kurtarma Derneği tarafından bu yıl 2. düzenlenen “Dr.Bedri Bilge Afet Eğitim Kampı” Spil Dağı Milli Parkı’nın zirve nokt...

Büyükşehir Belediyespor'un Dağcıları, Dr. Bedri Bilge Eğitim Kampına Katıldı
  • 13 Ağustos 2018, Pazartesi 14:01

Manisa Telsiz Radyo Amatörleri Arama Kurtarma Derneği tarafından bu yıl 2. düzenlenen “Dr.Bedri Bilge Afet Eğitim Kampı” Spil Dağı Milli Parkı’nın zirve noktasında yapıldı. Manisa Büyükşehir Belediyespor’un dağcıları, düzenlenen faaliyete katkı sağlamak dışında ilde olabilecek afet durumunda neler yapabileceklerini uygulamalı olarak deneme imkanı buldular.

Manisa Telsiz Radyo Amatörleri Arama Kurtarma Derneği tarafından bu yıl 2. düzenlenen “Dr.Bedri Bilge Afet Eğitim Kampı” Spil Dağı Milli Parkı’nın zirve noktasında yapıldı. İlimizden çeşitli sivil toplum örgütlerinin temsilcilerinin katıldığı etkinliğe Manisa Büyükşehir Belediyespor Kulübü Dağcılık Şubesi sporcuları da katıldı. Olabilecek tabii afet gibi durumlarda sivil toplum kuruluşlarının yapabilecekleri konusunda ortak eğitim çalışması amacıyla gerçekleşen faaliyete katılan Manisa Büyükşehir Belediyespor’un dağcıları, düzenlenen faaliyete katkı sağlamak dışında ilde olabilecek afet durumunda neler yapabileceklerini uygulamalı olarak deneme imkanı buldular. Kulüp olarak her zaman Manisa’nın yararına işler yapmayı hedefleyen Manisa Büyükşehir Belediyespor’un dağcılık branşı sporcuları, Manisa’daki Sivil Toplum Kuruluşlarının gerçekleştirdiği faaliyetlerin kendileri için çok anlamlı olduğunu söylediler.

HABERE AİT RESİMLER


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık