solyanreklam
sagreklam

Dilek Mahallesi'nin Yıpranmış Terfi Hattı Yenileniyor

MASKİ Genel Müdürlüğü, Saruhanlı ilçesine bağlı Dilek Mahallesi’nin eski içme suyu terfi hattının yerine 3 kilometre uzunluğunda yeni hat döşeme çalışmalarına başladı.Ma...

Dilek Mahallesi'nin Yıpranmış Terfi Hattı Yenileniyor
  • 13 Ağustos 2018, Pazartesi 17:40

MASKİ Genel Müdürlüğü, Saruhanlı ilçesine bağlı Dilek Mahallesi’nin eski içme suyu terfi hattının yerine 3 kilometre uzunluğunda yeni hat döşeme çalışmalarına başladı.

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, il genelindeki vatandaşların içme suyu konusunda sıkıntı yaşamalarını önlemek amacıyla hat döşemelerine devam ediyor. MASKİ ekipleri, son olarak Saruhanlı ilçesine bağlı Dilek Mahallesi’ndeki terfi hattı çalışmalarına da başladı. İçme Suyu Dairesi Başkanlığı bünyesinde yürütülen iş kapsamında, mahallenin sondajından içme suyu deposuna giden eski hat yenilenerek 3 kilometre uzunluğunda modern ve sağlıklı terfi hattı döşeniyor.
 “Eski borularımız asbestti, şimdi sağlıklı bir hat döşeniyor”
Dilek Mahalle Muhtarı Durmuş Karakışla, mevcut hattın mahalleye ilk içme suyu çekildiği zaman döşenen hat olması dolayısıyla çok yıpranmış vaziyette olduğunu ifade ederek, çalışmalardan büyük memnuniyet duyduklarını belirtti. Muhtar Karakışla, “Eski terfi hattımız bundan neredeyse 25-30 sene önce yapılmıştı. Borular asbest ve kullanışsızdı. Şimdi gayet sağlıklı ve temiz bir hat döşeniyor. Büyükşehir Belediyesi ve MASKİ’nin çalışmalarından çok memnunuz. Cengiz Başkanımıza hizmetlerinden ötürü teşekkür ve selamlarımızı iletiriz” diyerek mahalle sakinleri adına teşekkürlerini ekledi.

HABERE AİT RESİMLER


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık