solyanreklam
sagreklam

Keli'ye Yeni İçme Suyu Hattı

MASKİ Genel Müdürlüğü, Salihli ilçesine bağlı Keli Mahallesi’nde yeni imara açılan yerleşim alanına bin 100 metrelik içme suyu hattı döşüyor.Manisa Su ve Kanalizasyon İd...

Keli'ye Yeni İçme Suyu Hattı
  • 13 Ağustos 2018, Pazartesi 14:04

MASKİ Genel Müdürlüğü, Salihli ilçesine bağlı Keli Mahallesi’nde yeni imara açılan yerleşim alanına bin 100 metrelik içme suyu hattı döşüyor.

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, Manisa’nın 17 ilçesinde daha sağlıklı ve kaliteli içme suyu temin etmek üzere yürüttüğü çalışmalara aralıksız devam ediyor. Bu kapsamda MASKİ, Salihli ilçesine bağlı Keli Mahallesi’nde içme suyu şebeke hattı döşeme çalışmasına başladı. MASKİ ekipleri tarafından yapılan bin 100 metrelik yeni hat sayesinde, vatandaşların su ihtiyacı karşılanmış olacak.
“Cengiz Başkan olmasaydı hizmet yüzü göremezdik”
Manisa Büyükşehir Belediyesi ve MASKİ sayesinde tüm sorunların çözüldüğüne dikkat çeken Keli Mahalle Muhtarı Recep Avcı, “Hizmetlerden ve yapılan çalışmalardan gayet memnunuz. MASKİ, mahallemizde yeni imara açılan yerleşim alanına içme suyu şebeke hattı çalışması başlattı. Çalışma bittiğinde vatandaşımız kaliteli ve sağlıklı suyuna kavuşacak. Cengiz Başkanımız olmasaydı hizmet yüzü göremezdik. Mahallemize yapılan çalışmalardan dolayı Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün, MASKİ Genel Müdürümüz Yaşar Coşkun ve emeği geçen tüm MASKİ yetkililerine teşekkür ediyorum" dedi.

HABERE AİT RESİMLER


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık