Karneler Başkan Hazinedar'dan!

Beşiktaş Belediye Başkanı Av. Murat Hazinedar, 'Karne Günü'nde öğrencilerle bir araya geld...

Karneler Başkan Hazinedar'dan!
  • 03 Ağustos 2018, Cuma 19:49

“2015-2016 Eğitim-Öğretim Yılı”nın ilk dönemi 22 Ocak Cuma günü sona erdi. Milyonlarca öğrenci karnelerini alarak yarıyıl tatiline giriyor.

Karne heyecanının yaşandığı bu özel günde Beşiktaş Belediye Başkanı Av. Murat Hazinedar ve Beşiktaş İlçe Milli Eğitim Müdürü Dr. Önder Arpacı, Beşiktaşlı öğrencilerle bir araya geldi.

Beşiktaş İlçe Milli Eğitim Müdürü Dr. Önder Arpacı ve Başkan Hazinedar, öğrencilere karnelerini bizzat teslim etti. Ali Yalkın Ortaokulu, Mehmet Ali Büyükhanlı Ticaret Meslek Lisesi ve Hüseyin Aycibin İlkokulu'nu ziyaret eden Hazinedar ve Arpacı öğrencilere iyi tatiller diledi.

Yarıyıl Hediyesi Beşiktaş Belediyesi’nden!

Öğrencilere Beşiktaş Belediyesi’nden bir de hediye çeki sürprizi vardı. Sinema, bowling ve yemek çeklerini alan öğrenciler Başkan Hazinedar’a teşekkür etti.