#AşkınSelfiesi ile 14 Şubat Heyecanı Başlıyor!

#AşkınSelfiesi ile 14 Şubat Heyecanı Başlıyor!
  • 03 Ağustos 2018, Cuma 19:49

Beşiktaş’ta çekilen “Selfie” (özçekim) fotoğraflarını, Facebook, Twitter ve Instagram üzerinden #AşkınSelfisi etiketiyle paylaşan çiftler 14 Şubat Sevgililer Günü’nü dünyanın en güzel şehirlerinde geçirme şansını yakalayacaklar.

Beşiktaş Belediyesi, 14 Şubat Sevgililer Günü için tatil ödüllü #AşkınSelfiesi yarışmasını 2. kez düzenliyor. Yarışmaya son katılım tarihi ise 7 Şubat 2016 Pazar, Saat: 00:00.

Üç çifte, üç şehirde, üç gün rüya gibi bir tatil olanağı sunan yarışma için tek yapmanız gereken #AşkınSelfiesi etiketi ile paylaşım yapmak.

Yarışmada dereceye giren şanslı çiftlerin tatil ödülleri ise şöyle;
1. Olan Çifte 3 Günlük Paris Tatili
2. Olan Çifte 3 Günlük Venedik Tatili
3. Olan Çifte 3 Günlük Roma Tatili

#AşkınSelfiesi
Bu etiketle paylaşılan fotoğraflar seçici kurul ve pek çok ünlü isimden oluşan jüri üyeleri tarafından değerlendirilecek ve dereceye giren çiftler Sevgililer Günü’ne Paris, Venedik ve Roma’da girecek.

Katılım Koşulları
• Pasaport işlemlerinin tamamlanmış olması gerekmektedir.
• Fotoğrafların Beşiktaş’ta çekilmiş olması zorunludur.
• Beşiktaş sınırlarında çekildiği anlaşılmayan fotoğraflar kabul edilmeyecektir.

*Paylaşımların görülebilmesi için herkese açık olması gerekmektedir.

Beşiktaş Belediyesi Sosyal Medya Hesapları
Twitter: @BesiktasBel
Facebook: Beşiktaş Belediyesi
Instagram: Beşiktaş Belediyesi

Ayrıntılı Bilgi İçin: 444 44 55
[email protected]

*Yarışma sona erdi. Kazananlar noter huzurunda belirlendi. Detaylar İçin Tıklayınız.