solyanreklam
sagreklam

Karaloğlu’ndan Türkyılmaz’a destek ziyareti

Karaloğlu’ndan Türkyılmaz’a destek ziyareti

Karaloğlu’ndan Türkyılmaz’a destek ziyareti
  • 07 Ocak 2015, Çarşamba 0:00

Karaloğlu’ndan Türkyılmaz’a destek ziyareti

Bir dizi incelemelerde bulunmak üzere Mudanya’ya gelen Bursa Valisi Münir Karaloğlu, Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz’ı makamında ziyaret etti.

Mudanya’da bir dizi incelemelerde bulunan Bursa Valisi Münir Karaloğlu, Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz’ı makamında ziyaret ederek çalışmalar hakkında bilgi aldı. Kapıda çiçekler ile karşılanan Karaloğlu’nun gerçekleştirdiği ziyarette Mudanya Kaymakamı Orhan Çiftçi, Bursa İl Emniyet Müdürü Sabri Durmuşlar’ın yanı sıra Mudanya Belediye Başkan Yardımcıları Mustafa Ay, Metin Bağcı ve Metin Şen’de hazır bulundu.
TÜRKYILMAZ, PROJELERİNİ AKTARDI
Mudanya’da gerçekleştirecekleri projeleri Vali Müniroğlu’na aktaran Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, yaptıkları çalışmalar hakkında da bilgiler verdi. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti de dile getiren Türkyılmaz, “Hiç ayrım yapmadan herkese hizmet etmeye çalışıyoruz. Yasaların verdiği ölçüler sınırında işlerimizi yürütüyoruz” dedi.  Keyfi davranışlardan kaçındıklarının da altını çizen Türkyılmaz, “Herkese eşit adil davranmaya çalışıyoruz. Gizlimiz saklımız yok diyerek, çalışmalarımızı sürdürüyoruz” dedi. Mudanya’nın Bursa’nın merkezi olacak bir yer olduğunu da altını çizen Türkyılmaz,  Evde sağlık hizmetleri, yeni belediye binası, kültür sanat merkezi ve uğur böceği gibi birçok projesini Vali Karaloğlu’na anlatarak bilgiler vererek destek istedi.
“HİZMETLERİNİZ İÇİN TEŞEKKÜR EDİYORUM”
Yeni büyükşehir yasasından sonra ilçe belediyelerinin yerel hizmetlerin yanı sıra kamu kurumlarının ihtiyaçlarını da giderebildiğini ifade eden Vali Münir Karaloğlu, “Okullara, kamu kurumlarına ve ibadethanelere yaptığınız hizmetler için teşekkür ediyorum” dedi.  Mudanya’nın Bursa’nın vitrini olduğunu vurgulayan Karaloğlu, “Mudanya Bursa’nın en önemli sahil yerleşkesidir. Belediye hizmetlerinin düzgün ve kaliteli yürümesi, şehrin kalitesini yükseltecektir” dedi.
“YER BULUN, SİZE TERK EDELİM”
Evde sağlık hizmetleri projesinde Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı ile işbirliği yapılmasının faydalı olacağını belirten Karaloğlu, “Bursa genelinde 14 bin 700 engelliye evde bakım ücreti ödüyoruz. Böylece denetimi de kolaylıkla sağlanmış olur” dedi. Eski Tekel binasının olduğu yerde gerçekleşecek kültür sanat merkezi projesi ve diğer projeler konusunda destek veren Karaloğlu, “İskele Meydanı’nda yapacağınız projelerin daha sağlıklı olması için, bize başka bir yer gösterin, Hükümet Konağı’nın olduğu yeri belediyeye terk edelim” dedi. Hizmetlerin kaliteli yürütülmesi konusunda sizlere başarılar dileyen Karaloğlu, gerçekleştirdiği çeşitli incelemelerden sonra ilçeden ayrıldı.

HABERE AİT RESİMLER


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık