ENGELLİLERDEN TEŞEKKÜR ZİYARETİ

• 07 Ocak 2015, Çarşamba 0:00

ENGELLİLERDEN TEŞEKKÜR ZİYARETİ

Mudanya Engelliler Kültür ve Sanat Derneği üyeleri Mudanya Belediyesi’ne teşekkür ziyaretinde bulundu.

Mudanya Engelliler Kültür ve Sanat Derneği Başkanı Leyla Aydın ve üyeleri Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, Belediye Başkan Yardımcıları Mustafa Ay ve Metin Bağcı’yı ziyaret ederek, derneklerine verilen destekten dolayı teşekkür plaketi takdim ettiler. Gerçekleştirdikleri defile etkinliğine verilen destekten dolayı teşekkür eden Aydın, “Başkanlarımıza ve belediyemize bizlere verdikleri desteklerden dolayı teşekkür ediyoruz” dedi. İleride yapacakları etkinlikleri ve projeleri de anlatan Aydın, bu projelerde de destek istedi.
“ENGELLİLERİMİZİ AYRI TUTMUYORUZ”
Belediye olarak her zaman butür etkinliklere destek vereceklerinin altını çizen Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, “Bizler “Engelsiz Mudanya” yaratmak istediğimizi her fırsatta ve platformda dile getirmekteyiz” dedi. Engelli vatandaşların yaşamlarını kolaylaştırmak için çalışmalar yaptıklarının da altını çizen Türkyılmaz, “Gerçekleştireceğimiz projelerde engellilerimize unutmuyoruz. Projelerimizi oluştururken engelli vatandaşlarımızı ayrı tutmamaya özen gösterdik. Kendilerine bu ziyaretlerinden ötürü teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.