solyanreklam
sagreklam

Mudanya Belediyesi’nden okullara personel desteği

Mudanya Belediyesi’nden okullara personel desteği

Mudanya Belediyesi’nden okullara personel desteği
  • 08 Ocak 2015, Perşembe 0:00

Mudanya Belediyesi’nden okullara personel desteği

Mudanya Belediyesi,  ilçe de yine bir ilki gerçekleştirerek okullardaki yardımcı personel sorununu çözüme kavuşturuyor. Belediye tarafından Mudanya İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nün belirlediği sayı doğrultusunda 25 okula 28 yardımcı personel istihdamı sağlanacak.

Mudanya Kaymakamlığı, Mudanya Belediyesi ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü arasında imzalanan protokol ile Mudanya Belediyesi, Mudanya Merkez ve mahallelerdeki 25 okulda üç yıllığına 28 yardımcı personel istihdamı sağlayacak. Kaymakamlık makamında Kaymakam Orhan Çiftçi, Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz ile İlçe Milli Eğitim Müdürü Osman Şeker tarafından imza altına alınan protokol töreninde Mudanya Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Ay’da hazır bulundu.
“BİZE NEFES ALDIRACAK”
Okulların açıldığı günden beri her türlü ihtiyaçlarının ve taleplerin takip edilerek belediye tarafından çözüme kavuşturulduğuna dikkat çeken İlçe Milli Eğitim Müdürü Osman Şeker, “Özellikle yardımcı personel konusu bizim için çok önemliydi. Bu konuda Türkiye ve Bursa’nın çok büyük sıkıntısı var. Bu protokol bize nefes aldırıp, okulları rahatlatacak” dedi. Verilen hizmetin 3 yıl olmasının önemine değinen Şeker, emeği geçenlere teşekkür etti.
“OKULLARIMIZI KİMSEYE MUHTAÇ ETMEYECEĞİZ”
Seçimler öncesinde verdikleri sözü yerine getirmenin mutluluğunu yaşadığını ifade ederek sözlerine başlayan Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, “Okul müdürlerimizi okul aile birliklerimizi kimseye muhtaç etmememe gibi bir anlayışımız vardı. Göreve geldiğimiz günden beri okullarımızın her türlü ihtiyacını karşılamaya çalışıyoruz” dedi. Aldıkları meclis kararı ile okullara yardımcı personel istihdamını sağlayacaklarını belirten Türkyılmaz, “Önümüzdeki süreçte ekonomik durumumuzun daha da iyileşmesi ile birlikte okullarımıza çok daha iyi hizmetler vermek istiyoruz. Verdiğimiz sözleri yerine getirerek, bizlerde mutlu oluyoruz. Hayırlı olmasını diliyorum” ifadelerini kullandı.
“EKSİKLİK BELEDİYE TARAFINDAN GİDERİLDİ”
Gerçekleşen protokol ve verilecek hizmetin önemine değinerek Türkyılmaz ve meclis üyelerine teşekkür eden Mudanya Kaymakamı Orhan Çifti, “Okullarımız için büyük bir eksiklikti. Okul sayımız arttı ancak, hizmetli kadromuzda artış yoktu. Meydana gelen bu eksiklik belediyemiz tarafından giderildi” dedi. Eğitime her alanda her yerde destek vermek gerektiğinin altını çizen Çiftçi, “Bir noktada biz geleceğimizi hazırlıyoruz. İmkanlar ölçüsünde eğitim her alanda desteklenmesi gerekiyor. Eğitim kalitemiz arttıkça ülkemizin geleceği de sağlam temeller üzerine daha sağlam oturacaktır” diye konuştu. 

HABERE AİT RESİMLER


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık